Old Church Tower at Nuenen Van Gogh reproduction oil painting reproductions
Old Church Tower at Nuenen Van Gogh reproduction oil painting reproductions
De Oude Kerktoren van Nuenen Van Gogh reproductie, 1885
0 Review | Review toevoegen
Van Gogh woonde dichtbij deze verlaten kerktoren in Nuenen. Toen de kerk 100 jaar eerder instortte bleef de toren staan, maar werd nu afgebroken. De torenspits is er hier al af.

✔ Gratis verzending

1-2 dagen uit voorraad. Anders 5-7 weken.

€ 550,00
Prijs per schilderij, in beschermende koker.
Aantal: 
Bestellen
 

De Oude Kerktoren van Nuenen geschilderde replica in olieverf op doek

Van Gogh Studio is gevestigd in Amsterdam, vlakbij het Van Gogh museum waar we de originele werken kunnen bestuderen. Onze schilderijen zijn allemaal geschilderd in olieverf op doek door voornamelijk Nederlandse kunstenaars die de techniek van Van Gogh hebben bestudeerd, inclusief penseelstreken, kleurmenging, sfeer en het ritme van het schilderen.

Boerenkarakterstudies door Van Gogh

Het kerkhof van de boeren is een schilderij dat deel uitmaakt van boerenkarakterstudies, dat Van Gogh in de periode 1881 tot 1885 maakte. Van Gogh had een bijzondere band met de arbeidersklasse, waaronder boeren, wevers, boeren en vissers.

Vooral het boerenwerk van Jean-Francois Millet maakte indruk en inspireerde hem. Hij beschouwde zijn onderwerpen als nobel en zeer belangrijk als het ging om de ontwikkeling van moderne kunst.

Van Gogh was zich terdege bewust van het soort veranderingen dat de industrialisatie in het leven van de arbeidersklasse had gebracht, waardoor hun kansen werden geminimaliseerd en armer werden gemaakt dan ze waren. De boerenkarakterstudies die hij creëerde, waren een zeer belangrijk onderdeel van zijn artistieke ontwikkeling.

Na verloop van tijd begon hij te leven zoals zij leefden, bezocht de plaatsen die ze bezochten, ging naar de velden waar ze werkten en verdroeg het weer zoals zij deden. Hij voelde voor hen en wilde de dingen uitdrukken zoals ze waren.
Voor hem was dit heilig en serieus, wat hem scheidde van de rest, wiens focus meer lag op de technieken dan op de aard van de mensen die ze vastlegden.

Van Gogh voelde zich meer verbonden met de arme en gewone mensen dan met de beschaafde samenleving. In zijn brief aan zijn broer Theo schreef hij dat het voor hem belangrijk was om in de omgeving te wonen waar hij gevoelig voor was, als hij de dingen wilde uitdrukken zoals ze waren.
Misschien vind je het ook leuk om te lezen:

Koop een handgeschilderde reproductie van Van Goghs Oude Kerktoren

Waarom zou je genoegen nemen met een poster als je elk interieur mooier kunt maken met een betaalbaar olieverfschilderij? Zo kunnen de donkere tonen van het schilderij de kleuren in je inrichting versterken.

We zijn er zeker van dat je erg blij zult zijn met deze Van Gogh replica, maar mocht je niet 100% tevreden zijn, dan bieden we een volledige geld-terug-garantie.

Klaar om op te hangen: replica Oude Kerktoren te Nuenen met vintage art deco lijst.

Small Old Church Tower at Nuenen replica with vintage art deco framereplica Oude Kerktoren te Nuenen met vintage art deco lijst.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.