Leren van Vincent

De afgelopen 25 jaar hebben we veel kunstenaars getraind om te schilderen in de stijl van Vincent van Gogh. Het perfectioneerde hun schildertechniek en het hielp in hun levensonderhoud zodat zij zich volledig konden focussen om full-time kunstenaar te worden.

Van Gogh Studio master painters

Sommige van deze kunstenaars hebben inmiddels een (erg) succesvolle carrière met hun eigen originele stijl. Hun kunstwerken hangen wereldwijd in galeries en zelfs in musea. Allemaal konden zij zich identificeren met de mindset van Van Gogh: 'I am seeking, I am striving, I am in it with all my heart.’ en werden zo onze ‘master painters’.

Zeldzame antieke lijsten

Wanneer we een antieke lijst van zeldzaam mooie kwaliteit op een veiling vinden, dan vragen we onze master painters om hun Van Gogh stijl nog eens tevoorschijn te toveren en een schilderij te creëren van museumkwaliteit. Uiteraard kan er niets op tegen een echte Van Gogh, maar dit zou wel eens het beste alternatief kunnen zijn.

Premium collecie replica's in voorraad

Onze premium colllectie van ingelijste reproducties kun je hier bekijken. Ze worden zeer zorgvuldig verpakt en wereldwijd verstuurd met DHL. Mocht je verliefd worden op een van deze werken, aarzel dan niet om snel te bestellen. De lijsten kunnen niet meer worden nagemaakt.
Van Gogh Studio master painters Premium collectie in voorraad.