Olieverf reproducties van museumkwaliteit!

De meeste van onze klanten zijn zeer tevreden met onze standaardkwaliteit, waarbij we kleur en detail van het originele Van Gogh schilderij zo dicht mogelijk proberen te benaderen.

Voor enkele anderen is alleen het allerbeste goed genoeg, waarbij een reproductie zelfs de sfeer van een echte Van Gogh oproept: een replica van museumkwaliteit.
 

Hoe kunnen wij reproducties van museumkwaliteit bereiken?

Met trots stellen we aan je voor: meestervervalser Geert Jan Jansen. Onze meesterschilder is de beroemde (ex)vervalser die decennialang tot in perfectie in de stijl heeft geschilderd van beroemde kunstenaars.

Zijn vervalsingen verkocht Geert Jan Jansen aan de kunsthandel die het vervolgens moeiteloos voor hoge bedragen kon verkopen via wereldbekende veilinghuizen alsof het echte werken waren van Picasso, Klimt, Miro en natuurlijk.. Van Gogh.

Geert Jan Jansen werd uiteindelijk gearresteerd in 1994 en zat door gebrek aan bewijs slechts een tijdje vast in 2000.

Hoogstwaarschijnlijk zijn er nog steeds veel van zijn schilderijen te bewonderen in musea over de hele wereld, inclusief de perfect nagemaakte handtekening.

Om je een Van Gogh reproductie te kunnen leveren van museumkwaliteit achten wij niemand beter in staat dan Geert Jan Jansen.

Geert Jan Jansen replica's in voorraad.

Bekijk hier onze selectie Van Gogh replica’s van Geert Jan Jansen in voorraad, die direct verstuurd kunnen worden.
Van Gogh meesterschilder Geert Jan Jansen
Van Gogh meesterschilder Geert Jan Jansen