The Church at Auvers Oil Painting Reproduction The Church at Auvers Oil Painting Reproduction framed detail The Church at Auvers replica detail The Church at Auvers replica detail detail The Church at Auvers reproduction
The Church at Auvers Oil Painting Reproduction The Church at Auvers Oil Painting Reproduction framed detail The Church at Auvers replica detail The Church at Auvers replica detail detail The Church at Auvers reproduction
De Kerk van Auvers Van Gogh reproductie, geschilderd in olieverf op doek
3 Reviews | Review toevoegen
Van Gogh in een brief: “Dan heb ik nog een groter schilderij van de dorpskerk – een effect waarbij het gebouw paars afsteekt tegen een lucht van diep en simpel blauw, van zuiver kobalt."

✔ Gratis verzending

1-2 dagen uit voorraad. Anders 5-7 weken.

€ 550,00
€ 490,00
Prijs per schilderij, in beschermende koker.
Aantal: 
Bestellen
 
"Everyone is impressed by the Church at Auvers replica. I will soon go to the Musee d'Orsay in Paris to compare and look for my next painting te have painted by you. - Marc"

De kerk van Auvers geschilderde replica in olieverf op doek

Van Gogh Studio is gevestigd in Amsterdam, vlakbij het Van Gogh museum waar we de originele werken kunnen bestuderen. Onze schilderijen zijn allemaal geschilderd in olieverf op doek door voornamelijk Nederlandse kunstenaars die de techniek van Van Gogh hebben bestudeerd, inclusief penseelstreken, kleurmenging, sfeer en het ritme van het schilderen.

Van Goghs visie op spiritualiteit en religie

De kerk van Auvers is iconisch omdat het een van de laatste schilderijen van Van Gogh was voor zijn overlijden. In 1880, nadat Van Gogh was gestopt met zijn evangelische carrière waarop hij had gehoopt, schreef hij zijn broer Theo. In deze brief sprak hij over de donkere leegte in een kerk, die volgens hem symbool staat voor “lege en onverlichte prediking”.
In dit schilderij heeft Van Gogh dus geprobeerd over te brengen dat ware spiritualiteit in de natuur te vinden is, niet in de gebouwen die door de mens zijn gemaakt. De architectuur van de kerk is vervormd en afgevlakt. Het wordt ook afgebeeld alsof het gevangen zit in zijn eigen schaduw, opnieuw een weerspiegeling van Van Goghs complexe relatie met spiritualiteit en religie.

De kerk in Auvers in Musee d'Orsay, Parijs

De originele versie van dit prachtige schilderij is te zien in Musee d'Orsay in Parijs, Frankrijk. U kunt een bezoek brengen aan Parijs om het te bekijken.

Koop een geschilderde reproductie van Van Goghs De kerk van Auvers

Waarom zou je genoegen nemen met een poster als je elk interieur mooier kunt maken met een betaalbaar olieverfschilderij? Zo kan de kleur blauw van het schilderij de kleuren in je inrichting versterken.

We zijn er zeker van dat je erg blij zult zijn met deze Van Gogh replica, maar mocht je niet 100% tevreden zijn, dan bieden we een volledige geld-terug-garantie.


De Kerk van Auvers Van Gogh reproductie

Sorteren op:

Review toevoegen
Gregory Moodinley - 22-12-2020 13:36

This is my first time ordering from this company and I was very impressed. Shipping was very fast, packaging was meticulous and kept the painting in mint condition and most importantly the quality of the finished piece exceeded my expectations. I now want to go visit ‘The Church At Auvers’, and see in real life what inspired my favorite artist. I really might go! Overall a great shopping experience. Thank you. George

Hernando M. - 17-04-2019 12:14

To visit the church in Auvers-sur-Oise and then see Van Gogh’s painting in the museum in Paris was amazing. So this painting was an easy choice for me. I am really happy with the color, the detail and the Van Gogh style of using the paint. Thank you Erik and artists from Spain - Hernando

Marc Taylor - 03-08-2018 12:10

Everyone is impressed by the Church at Auvers replica. I will soon go to the Musee d'Orsay in Paris to compare and look for my next painting te have painted by you.