Head of a Woman Van Gogh reproduction oil painting reproductions
Head of a Woman Van Gogh reproduction oil painting reproductions
Kop van een Vrouw Van Gogh reproductie, 1885
0 Review | Review toevoegen
Voorafgaand aan zijn beroemde werk "De Aardappeleters", maakte Van Gogh honderden portretstudies, zowel tekeningen als schilderijen, van de landarbeiders in Nuenen en omgeving.

✔ Gratis verzending

1-2 dagen uit voorraad. Anders 5-7 weken.

€ 550,00
Prijs per schilderij, in beschermende koker.
Aantal: 
Bestellen
 

Kop van een Vrouw geschilderde replica in olieverf op doek

Van Gogh Studio is gevestigd in Amsterdam, vlakbij het Van Gogh museum waar we de originele werken kunnen bestuderen. Onze schilderijen zijn allemaal geschilderd in olieverf op doek door voornamelijk Nederlandse kunstenaars die de techniek van Van Gogh hebben bestudeerd, inclusief penseelstreken, kleurmenging, sfeer en het ritme van het schilderen.

De armen bestuderen

Nadat hij bij zijn ouders in Nuenen was ingetrokken, vond Van Gogh inspiratie en een richting om te studeren. Hij ontdekte dat de tijdschriften van Charles Bargue bijzonder inspirerend voor hem waren, waardoor hij leerde tekenen en schilderen naar model. Na 1884 begon hij te werken met de lagere klasse, zoals wevers en hun arbeid.

Dit beïnvloedde hem ook om met landschappen te werken. In 1885 maakte hij zijn eerste grote werk, "De Aardappeleters", iets waarmee hij donkere tinten gebruikte, zowel om het dagelijkse werk van de boeren te symboliseren, als om de invloed die hij verwierf door het bestuderen van de werken van Charles Blanc

De ongemakken van ee Lagere Klasse

Voor Van Gogh was het bestuderen en recreëren van het dagelijkse leven van de armen iets belangrijks, en direct in verband met de “realismebeweging” van de jaren 1840 gedaan door Jules Breton en anderen.
De dagelijkse strijd die de lagere klasse doormaakte, was iets dat Van Gogh diep resoneerde, en hij wilde het graag op canvas krijgen.

Voor hem hadden deze boeren een eigen stem op doek, iets van religieuze betekenis; hij beschreef ze als “stemmen van het koren”.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Koop een geschilderde reproductie van Van Goghs Vrouwenhoofd

Waarom zou je genoegen nemen met een poster als je elk interieur mooier kunt maken met een betaalbaar olieverfschilderij? Zo kunenn de donkere tonen van het schilderij de kleuren in je inrichting versterken.

We zijn er zeker van dat je erg blij zult zijn met deze Van Gogh replica, maar mocht je niet 100% tevreden zijn, dan bieden we een volledige geld-terug-garantie.

Klaar om op te hangen: replica van Kop van een Vrouw met vintage Italiaanse lijst.

Small Head of a Woman replica with vintage Italian framereplica van Kop van een Vrouw met vintage Italiaanse lijst

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.