Portrait of an Old Man with Beard Van Gogh Reproduction
Portrait of an Old Man with Beard Van Gogh Reproduction
Portret van een Oude Man Van Gogh reproductie, geschilderd in olieverf op doek
0 Review | Review toevoegen
In Antwerpen schilderde Van Gogh deze oude man met baard die hij op Victor Hugo vond lijken: "Ik heb voor morgen afspraak met een prachtigen ouden man."

✔ Gratis verzending

1-2 dagen uit voorraad. Anders 5-7 weken.

€ 550,00
Prijs per schilderij, in beschermende koker.
Aantal: 
Bestellen
 

Portret van een Oude Man geschilderde replica in olieverf op doek

Van Gogh Studio is gevestigd in Amsterdam, vlakbij het Van Gogh museum waar we de originele werken kunnen bestuderen. Onze schilderijen zijn allemaal geschilderd in olieverf op doek door voornamelijk Nederlandse kunstenaars die de techniek van Van Gogh hebben bestudeerd, inclusief penseelstreken, kleurmenging, sfeer en het ritme van het schilderen.

Een tijd voor kleur

Tijdens zijn verblijf in Nuenen en Antwerpen maakte Van Gogh schilderijen en tekeningen met donkere kleuren. Hij besteedde veel aandacht aan het bestuderen van boeren en hun dagelijkse manier van leven, zodat hij hun beeltenisssen goed kon schilderen.

Nadat hij naar Antwerpen was verhuisd, begon hij kleurtheorie te bestuderen, met name het werk van Peter Paul Rubens.

Dit breidde zijn gebruik van kleuren uit van de gebruikelijke bruintinten tot een verscheidenheid aan andere kleuren, zoals karmijn, kobaltblauw en smaragdgroen. Dit hielp hem bij het produceren van latere stukken, zoals de Sunflower-serie, waar hij zo beroemd om werd.

Met Ambacht En Passie

Tijdens zijn verblijf in Antwerpen worstelde Van Gogh om zichzelf te voeden, aangezien hij het meeste geld uitgaf dat zijn broer hem stuurde voor schildermateriaal. Om wat extra geld te verdienen, bood hij aan om portretten te schilderen voor iedereen die ervoor wilde gaan zitten.

Het portret van een oude man met baard werd beschreven als een “prachtige oude man”. Hoewel zijn identiteit niet bekend is, was dit een van de werken die Van Gogh maakte om wat bij te verdienen voor eten. Dit schilderij is een van de laatste werken waarin Van Gogh zijn donkere stijl behield voordat hij iets kleurrijkers aannam.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Koop een geschilderde reproductie van Van Goghs Portret van een oude man met baard

Waarom zou je genoegen nemen met een poster als je elk interieur mooier kunt maken met een betaalbaar olieverfschilderij? Zo kunenn de donkere tonen van het schilderij de kleuren in je inrichting versterken.

We zijn er zeker van dat je erg blij zult zijn met deze Van Gogh replica, maar mocht je niet 100% tevreden zijn, dan bieden we een volledige geld-terug-garantie.

Klaar om op te hangen: Portret van een oude man met baard replica met vintage art deco lijst.

Portret van een oude man met baard replica met vintage art deco lijstPortret van een oude man met baard replica met vintage art deco lijst

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.