Blossoming Almond Branch Van Gogh reproduction detail Blossoming Almond Branch Van Gogh replica Blossoming Almond Branch Van Gogh replica detail oil painting reproductions
Blossoming Almond Branch Van Gogh reproduction detail Blossoming Almond Branch Van Gogh replica Blossoming Almond Branch Van Gogh replica detail oil painting reproductions
Amandeltak in bloei Van Gogh reproductie, 1888
2 Reviews | Review toevoegen
Vincent van Gogh schilderde deze amandeltak in bloei voor zijn jarige zus. Hij stuurde het schilderij op naar zijn broer Theo die het vervolgens aan Willemien overhandigde.

✔ Gratis verzending

1-2 dagen uit voorraad. Anders 5-7 weken.

€ 550,00
€ 490,00
Prijs per schilderij, in beschermende koker.
Aantal: 
Bestellen
 
"Thank you very much! Will recommend you to everyone. My Almond Branch is perfect and I will definitely order again soon. Regards, Angela"

Amandeltak in bloei geschilderde replica in olieverf op doek

Van Gogh Studio is gevestigd in Amsterdam, vlakbij het Van Gogh museum waar we de originele werken kunnen bestuderen. Onze schilderijen zijn allemaal geschilderd in olieverf op doek door voornamelijk Nederlandse kunstenaars die de techniek van Van Gogh hebben bestudeerd, inclusief penseelstreken, kleurmenging, sfeer en het ritme van het schilderen.

Sneeuw in Arles

Vincents aankomst in Arles viel samen met de bloei van de fruitbomen, maar helaas dwong een verrassende sneeuwval hem de eerste week binnen te blijven. Maar heeft dit Vincent afgeschrikt? Helemaal niet! Hij dook regelrecht in zijn werk en produceerde prachtige stillevens, waaronder een prachtig stuk met een tak van een amandelboom.

Ondanks het winterse weer buiten straalt Vincents bloeiende amandeltak in een glas de vroege tekenen van de lente uit met delicate penseelstreken en pasteltinten. Je voelt bijna de warmte van de zon op je gezicht en ruikt de zoete geur van de bloeiende bloemen. Het is een waar meesterwerk dat de essentie van de veranderende seizoenen vastlegt.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Koop een geschilderde reproductie van Van Goghs Amandeltak in bloei

Waarom zou je genoegen nemen met een poster als je elk interieur mooier kunt maken met een betaalbaar olieverfschilderij? Zo kan de kleur roze van het schilderij de kleuren in je inrichting versterken.

We zijn er zeker van dat je zult genieten van dit gereproduceerde Van Gogh meesterwerk, maar je niet 100% tevreden bent, bieden we een volledige geld-terug-garantie.


 

Sorteren op:

Review toevoegen
Dharma Felix - 23-01-2019 20:09

Dear Erik,
Sorry for not making the time to send this note earlier. My painting came already a while back. We’ve already had it framed. It’s now greeting my guests in my living room and I am just loving the warm and soft atmosphere it creates. I would like to thank you for everything, your patience above all. I will come back! ;)
Dharma Felix, London

Angela Brown - 27-07-2018 18:07

Thank you very much! Will recommend you to everyone. My Almond Branch is perfect and I will definitely order again soon. Regards, Angela