Van Gogh ReproductionOrchard in Blossom with View of Arles replica Orchard in Blossom with View of Arles detail reproduction Orchard in Blossom with View of Arles detail replica Orchard in Blossom detail oil painting reproductions
Van Gogh ReproductionOrchard in Blossom with View of Arles replica Orchard in Blossom with View of Arles detail reproduction Orchard in Blossom with View of Arles detail replica Orchard in Blossom detail oil painting reproductions
Bloeiende Boomgaard met Zicht op Arles Van Gogh reproductie, geschilderd in olieverf op doek
3 Reviews | Review toevoegen
Van Gogh arriveerde in Arles, in Zuid-Frankrijk, in de winter. Enkele weken later veranderde het weer en stonden de bomen in bloei. Van Gogh was volledig overwelmd door de uitbundige kleuren.

✔ Gratis verzending

1-2 dagen uit voorraad. Anders 5-7 weken.

€ 550,00
€ 490,00
Prijs per schilderij, in beschermende koker.
Aantal: 
Bestellen
 
"I am very delighted with my painting. I received it after 4 days perfectly protected in a tube. Off to the framer now. Can't wait to have it in my livingroom, very happy! - Floortje de Klerk"

Boomgaard in bloei met uitzicht op Arles geschilderde replica in olieverf op doek

Boomgaard in bloei met uitzicht op Arles is een schilderij dat duidelijk de liefde van Van Gogh voor de natuur weergeeft. Er is een frisheid waarmee hij het groen in de stad in beeld heeft gebracht. De mix van zilver in zijn blauw-groene palet duidt op het einde van de winter en de wedergeboorte van de natuur in de lente.

Verder verbeelden zijn wervelende, gelijkmatige slagen een zacht briesje dat door het gras en de struiken kabbelt. Deze ingewikkelde details worden tot het uiterste vastgelegd in onze vertolking van dit prachtige schilderij.

Van Gogh Studio is gevestigd in Amsterdam, vlakbij het Van Gogh museum waar we de originele werken kunnen bestuderen. Onze schilderijen zijn allemaal geschilderd in olieverf op doek door voornamelijk Nederlandse kunstenaars die de techniek van Van Gogh hebben bestudeerd, inclusief penseelstreken, kleurmenging, sfeer en het ritme van het schilderen.

Over het schilderij

Tussen de populieren aan de oevers van het kanaal krijgt men uitzicht op de stad Arles in de verte. Deze weergave van de prachtige stad is heel anders dan wat hij in het verleden heeft geproduceerd.

In tegenstelling tot de industrialisatie in het dorp heeft Van Gogh zich vooral geconcentreerd op de rustige, vruchtbare en bloeiende tuinen. In de verte zie je enkele gebouwen zoals de torens van Saint-Trophime en Notre-Dame-le-major. Ook is een eenzame boer afgebeeld, hard aan het werk.
Een gevoel van kalmte, romantiek, frisheid, dromerigheid en wedergeboorte heerst door het hele schilderij. Het toont de natuur in al zijn glorie, door deze meester. Van Gogh selecteerde dit schilderij om te worden opgenomen in een serie van 6 schilderijen die in 1890 in Les XX werden tentoongesteld.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Koop een geschilderde reproductie van Van Goghs Boomgaard in bloei met Gezicht op Arles

Waarom zou je genoegen nemen met een poster als je elk interieur mooier kunt maken met een betaalbaar olieverfschilderij? Zo kan de kleur groen van het schilderij de kleuren in je inrichting versterken.

We zijn er zeker van dat je erg blij zult zijn met deze Van Gogh replica, maar mocht je niet 100% tevreden zijn, dan bieden we een volledige geld-terug-garantie.Bloeiende Boomgaard met Zicht op Arles Van Gogh reproductie

Sorteren op:

Review toevoegen
Johnny G. - 29-07-2020 21:19

I am more than impressed with my painting Orchard in Blossom with View of Arles. The artist did an amazing job on an extremely difficult piece. From start to finish it took roughly four weeks to complete but definitely worth the wait. Also, the customer service is top notch and extremely responsive. I am currently planning my next order.

Naomi P. - 08-05-2019 13:54

I decided not to frame my painting, only to get it on a stretcher. Van Gogh Studio painted 2 cm extra at the borders to create painted sides around the stretcher. Great effect, great service! Can’t believe I was once happy with a poster. This is art! Naomi from Germany

Floortje de Klerk - 31-07-2018 16:13

I am very delighted with my painting. I received it after 4 days perfectly protected in a tube. Off to the framer now. Can't wait to have it in my livingroom, very happy!