Olive Trees in a Mountainous Landscape Van Gogh reproduction Olive Trees in a Mountainous Landscape Van Gogh reproduction detail detail Olive Trees in a Mountainous Landscape Van Gogh reproduction detail Olive Trees in a Mountainous Landscape Van Gogh oil painting reproductions
Olive Trees in a Mountainous Landscape Van Gogh reproduction Olive Trees in a Mountainous Landscape Van Gogh reproduction detail detail Olive Trees in a Mountainous Landscape Van Gogh reproduction detail Olive Trees in a Mountainous Landscape Van Gogh oil painting reproductions
Olijfbomen in Berglandschap Van Gogh reproductie, geschilderd in olieverf op doek
1 Review | Review toevoegen
Vincent schreef aan zijn broer Theo: "Ik heb een landschap met olijfbomen gemaakt en ook een nieuwe studie van een sterrenhemel", en noemde dit schilderij de dagversie van Sterrennacht.

✔ Gratis verzending

1-2 dagen uit voorraad. Anders 5-7 weken.

€ 550,00
€ 490,00
Prijs per schilderij, in beschermende koker.
Aantal: 
Bestellen
 
"Customer support was very helpful and quick to reply to my questions. Overall a very good experience and I may place another order in the future." - Stefani

Olijfbomen in Berglandschap geschilderde replica in olieverf op doek

Van Gogh Studio is gevestigd in Amsterdam, vlakbij het Van Gogh museum waar we de originele werken kunnen bestuderen. Onze schilderijen zijn allemaal geschilderd in olieverf op doek door voornamelijk Nederlandse kunstenaars die de techniek van Van Gogh hebben bestudeerd, inclusief penseelstreken, kleurmenging, sfeer en het ritme van het schilderen.

De metgezel bij daglicht van Sterrennacht

Vincent van Gogh schreef ooit een brief aan zijn broer Theo waarin hij zijn enthousiasme uitsprak over twee van zijn nieuwste creaties. Een daarvan was het prachtige schilderij 'Van olijfbomen in een bergachtig landschap', dat nu in het prestigieuze Museum of Modern Art hangt. De andere was een nieuwe studie van de sterrenhemel, waarnaar hij trots verwees als de metgezel bij daglicht van zijn beroemde meesterwerk, The Starry Night.

De ware essentie van de natuur

In de brief bracht Vincent hartstochtelijk zijn wens over om verder te gaan dan de gewone en voorspelbare sfeer van realistische schilderkunst, die hij oppervlakkig en gebrekkig vond. In plaats daarvan wilde hij een kunstwerk maken dat trilde van kleur en pulseerde met dynamische lineaire ritmes, en daarmee de ware essentie van de natuur en het leven zelf vastlegde. Vincents woorden en zijn opmerkelijke kunstwerken blijven generaties kunstliefhebbers over de hele wereld inspireren en ontroeren.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:
Which painting complements Van Goghs Sterrennacht?

Koop een geschilderde reproductie van Van Goghs Olijfbomen in Berglandschap

Waarom zou je genoegen nemen met een poster als je elk interieur mooier kunt maken met een betaalbaar olieverfschilderij? Zo kan de kleur blauw van het schilderij de kleuren in je inrichting versterken.

We zijn er zeker van dat je erg blij zult zijn met deze Van Gogh replica, maar mocht je niet 100% tevreden zijn, dan bieden we een volledige geld-terug-garantie.


Waar is Olijfbomen in Berglandschap van Van Gogh in Saint-Remy-de-Provence Treed in Van Goghs voetsporen in Zuid-Frankrijk.


Olijfbomen in Berglandschap

Sorteren op:

Review toevoegen
Stefani Wojciechov - 19-11-2020 19:06

Customer support was very helpful and quick to reply to my questions. Overall a very good experience and I may place another order in the future.