The Road Menders Van Gogh reproduction detail The Road Menders Van Gogh reproduction The Road Menders Van Gogh reproduction detail The Road Menders Van Gogh replica detail oil painting reproductions
The Road Menders Van Gogh reproduction detail The Road Menders Van Gogh reproduction The Road Menders Van Gogh reproduction detail The Road Menders Van Gogh replica detail oil painting reproductions
De Wegwerkers Van Gogh reproductie, geschilderd in olieverf op doek
0 Review | Review toevoegen
"Ik hou erg van de hoofdstraat met de wegwerkers. Ik heb het gevoel dat er meer sfeer in je laatste werken zit, meer diepte dan in de voorgaande." - Theo van Gogh aan Vincent

✔ Gratis verzending

1-2 dagen uit voorraad. Anders 5-7 weken.

€ 550,00
€ 490,00
Prijs per schilderij, in beschermende koker.
Aantal: 
Bestellen
 

De Wegwerkers geschilderde replica in olieverf op doek

Van Gogh Studio bevindt zich in de nabijheid van het Van Gogh museum in Amsterdam en biedt de mogelijkheid om de originele werken van de meester zelf te bekijken. Onze collectie bevat olieverfschilderijen op canvas, gemaakt door overwegend Nederlandse kunstenaars die de technieken van Van Gogh minutieus hebben bestudeerd, waaronder zijn penseelstreken, kleurvermenging, atmosferische effecten en ritmische penseelvoering.

Cours de l'Est opnieuw bestraat

Vincent van Gogh was gefascineerd door de aanblik van wegwerkers die een straat in Saint-Rémy, toen bekend als de Cours de l'Est, opnieuw bestraatten. Tijdens zijn talrijke excursies vanuit het gesticht van Saint-Paul-de-Mausole in de herfst en winter van 1889-90, stuitte hij op dit schilderachtige tafereel en raakte geïnspireerd om het op canvas vast te leggen.

Het thema van arbeiders te midden van het verstilde landschap was niet nieuw in Van Goghs kunstenaarschap. Hij had dit motief onderzocht in zijn eerdere schilderijen die in Holland waren gemaakt. Maar de schoonheid van de Cours de l'Est in Saint-Rémy, met zijn unieke licht en kleuren, dwong hem om een nieuw kunstwerk te creëren.

Op 7 december 1889,

Schreef Vincent vanuit Saint-Rémy aan Theo:

“De laatste studie die ik heb gedaan is een uitzicht op het dorp, waar ze aan het werk waren – onder enkele enorme platanen – de trottoirs herstellend. Er zijn dus hopen zand, stenen en gigantische stammen – de bladeren vergelen en hier en daar vang je een glimp op van een gevel en kleine figuurtjes.”

Koop een geschilderde reproductie van Van Goghs De Wegwerkers

In plaats van te kiezen voor een poster, kun je ook een echt olieverfschilderij toevoegen aan je interieur. Bovendien kan de aanwezigheid van gele tinten in het schilderij de schoonheid van de kleuren in je huis naar voren brengen.

We zijn er zeker van dat je erg blij zult zijn met deze Van Gogh replica, maar mocht je niet 100% tevreden zijn, dan bieden we een volledige geld-terug-garantie.


Waar is De Wegwerkers van Van Gogh in Saint-Remy-de-Provence Treed in Van Goghs voetsporen in Zuid-Frankrijk.


De Wegwerkers Van Gogh reproductie

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.