Cypresses with two figures Van Gogh reproduction Cypresses with two figures Van Gogh replica Cypresses with two figures Vincent van Gogh detail Cypresses with two figures Van Gogh reproduction Cypresses with two figures Van Gogh reproduction detail
Cypresses with two figures Van Gogh reproduction Cypresses with two figures Van Gogh replica Cypresses with two figures Vincent van Gogh detail Cypresses with two figures Van Gogh reproduction Cypresses with two figures Van Gogh reproduction detail
Cipressen met twee figuren Van Gogh reproductie, geschilderd in olieverf op doek
1 Review | Review toevoegen
"Twee studies van cipressen met van die moeilijke schaduw van flessengroen. Ik heb hun voorgrond bewerkt met dikke impasto van loodwit die stevigheid aan de grond geven."

✔ Gratis verzending

1-2 dagen uit voorraad. Anders 5-7 weken.

€ 550,00
€ 490,00
Prijs per schilderij, in beschermende koker.
Aantal: 
Bestellen
 

"I saw the original in the KrollerMuller Museum in The Netherlands. It is a special museum located in a national park and I fell in love with the painting then. Instead of buying a poster I googled and discovered Van Gogh Studios. This is the best souvenir I could wish for. Thank you so much!" - Philip

Cipressen met twee figuren geschilderde replica in olieverf op doek

Van Gogh Studio is gevestigd in Amsterdam, vlakbij het Van Gogh museum waar we de originele werken kunnen bestuderen. Onze schilderijen zijn allemaal geschilderd in olieverf op doek door voornamelijk Nederlandse kunstenaars die de techniek van Van Gogh hebben bestudeerd, inclusief penseelstreken, kleurmenging, sfeer en het ritme van het schilderen.

Zoals Egyptische obelisken

Vincent van Gogh was helemaal in de ban van de opvallend mooie donkere cipressen die hij in de Provence tegenkwam. Hij vond hun vurige silhouetten, die doen denken aan Egyptische obelisken, absoluut betoverend, en hun unieke lijnen en verhoudingen waren een bron van eindeloze fascinatie voor hem.

Van Gogh was absoluut verliefd op de gedistingeerde kwaliteit van de groene tint van de cipressen. Het contrast dat ze vormden tegen het zonovergoten landschap was gewoonweg adembenemend, en hij beschouwde hun donkere vlekken als een van de meest interessante en uitdagende elementen om in zijn kunstwerken vast te leggen.

Lof van de kunstcriticus

Van Gogh was helemaal weg van deze prachtige bomen, en zijn enthousiasme voor hen straalt door in elk woord dat hij erover schreef.

Hij was niet de enige die van het schilderij hield. In januari 1890 schreef de kunstcriticus Albert Aurier een lovend artikel waarin hij vol lof sprak over het werk van Vincent van Gogh. Aurier prees Van Gogh als een "dromende realist" die een ongeëvenaard vermogen had om de werkelijkheid naar zijn hand te zetten. Toen Van Gogh het artikel las, was hij aangenaam verrast door de hoge lof, ook al vond hij dat Aurier hem misschien te veel krediet gaf.

Om zijn dankbaarheid jegens Aurier te uiten, besloot Van Gogh hem een schilderij cadeau te doen. Hij koos de verbluffende 'Cipressen met twee figuren',

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Koop een geschilderde reproductie van Van Goghs Cipressen met twee figuren

Waarom zou je genoegen nemen met een poster als je elk interieur mooier kunt maken met een betaalbaar olieverfschilderij? Zo kan de kleur groen van het schilderij de kleuren in je inrichting versterken.

We zijn er zeker van dat je erg blij zult zijn met deze Van Gogh replica, maar mocht je niet 100% tevreden zijn, dan bieden we een volledige geld-terug-garantie.


Cipressen met twee figuren Van Gogh reproductie

Sorteren op:

Review toevoegen
Philip Kotler - 19-06-2021 16:34

I saw the original in the KrollerMuller Museum in The Netherlands. It is a special museum located in a national park and I fell in love with the painting then. Instead of buying a poster I googled and discovered Van Gogh Studios. This is the best souvenir I could wish for. Thank you so much!