Vincents Bedroom in Arles Art institute of Chicago Van Gogh Reproduction detail Vincents Bedroom in Arles Art institute of Chicago Van Gogh detail Vincents Bedroom in Arles Art institute of Chicago Van Gogh Replica Vincents Bedroom in Arles Art institute of Chicago Van Gogh Reproduction detail oil painting reproductions
Vincents Bedroom in Arles Art institute of Chicago Van Gogh Reproduction detail Vincents Bedroom in Arles Art institute of Chicago Van Gogh detail Vincents Bedroom in Arles Art institute of Chicago Van Gogh Replica Vincents Bedroom in Arles Art institute of Chicago Van Gogh Reproduction detail oil painting reproductions
De Slaapkamer Chicago, Van Gogh reproductie, geschilderd in olieverf op doek
2 Reviews | Review toevoegen
De eerste versie van Vincents Slaapkamer liep een beschadiging op. Zijn broer Theo was echter zo enthouisast dat Vincent er nog twee maakte. De laatste, een kleinere versie was voor zijn zus.

✔ Gratis verzending

1-2 dagen uit voorraad. Anders 5-7 weken.

€ 550,00
€ 490,00
Prijs per schilderij, in beschermende koker.
Aantal: 
Bestellen
 

De Slaapkamer Chicago Museum geschilderde replica op doek

Van Gogh Studio is gevestigd in Amsterdam, vlakbij het Van Gogh museum waar we de originele werken kunnen bestuderen. Onze schilderijen zijn allemaal geschilderd in olieverf op doek door voornamelijk Nederlandse kunstenaars die de techniek van Van Gogh hebben bestudeerd, inclusief penseelstreken, kleurmenging, sfeer en het ritme van het schilderen.

Een band tussen broers

Toen Van Gogh in 1889 aan dit stuk werkte, wilde hij dat het schilderij zich zou concentreren op het naar voren brengen van een andere dimensie van kleur. Hij koos er bewust voor om de vormen zoveel mogelijk te vereenvoudigen, zodat de kleuren die in het schilderij zaten het eigenlijke werk zouden doen. Het was zijn doel om de kleuren emoties te laten oproepen bij de kijker.

Om die reden liet hij ook schaduwen weg bij de objecten in het schilderij. Gedurende zijn hele periode als schilder hield Van Gogh contact met zijn jongere broer Theo, die zijn carrière fiancieel ondersteunde, ook al verdiende hij er geen geld mee.

Nadat Van Gogh de tweede kopie had voltooid, stuurde hij beide stukken in september 1889 terug naar Theo.

Werken met kleuren

Omdat Van Gogh erop stond om zoveel mogelijk met kleuren te werken, besloot hij dat hij niet eens wit in het schilderij zou gebruiken. In plaats daarvan wilde hij dat de lijst van het schilderij wit was om het schilderij te complementeren.

De slaapkamer in het Art Institute of Chicago

De slaapkamer bevindt zich momenteel in het Art Institute of Chicago als onderdeel van de Helen Birch Bartlett Memorial Collection, waar het open is voor bezoekers.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Koop een geschilderde reproductie van Van Goghs Vincents slaapkamer in Arles

Waarom zou je genoegen nemen met een poster als je elk interieur mooier kunt maken met een betaalbaar olieverfschilderij? Zo kan de kleur groen van het schilderij de kleuren in je inrichting versterken.

We zijn er zeker van dat je erg blij zult zijn met deze Van Gogh replica, maar mocht je niet 100% tevreden zijn, dan bieden we een volledige geld-terug-garantie.De Slaapkamer Chicago

Sorteren op:

Review toevoegen
Olga - 06-05-2024 13:20

This is amazing. It's like having a real Van Gogh in my walls. Highly recommended!

Marc van Weggen - 15-04-2021 11:42

It is beautiful! I saw the original in Chicago and I can say it's like haveing a real Van Gogh in my bedroom now.