Vincent's Bedroom in Arles Musee d'Orsay Van Gogh Reproduction detail Vincent's Bedroom in Arles Musee d'Orsay Van Gogh Reproduction Vincent's Bedroom in Arles Musee d'Orsay Van Gogh Reproduction detail Vincent's Bedroom in Arles Musee d'Orsay Van Gogh Replica detail
Vincent's Bedroom in Arles Musee d'Orsay Van Gogh Reproduction detail Vincent's Bedroom in Arles Musee d'Orsay Van Gogh Reproduction Vincent's Bedroom in Arles Musee d'Orsay Van Gogh Reproduction detail Vincent's Bedroom in Arles Musee d'Orsay Van Gogh Replica detail
De Slaapkamer Musee d'Orsay Van Gogh reproductie, geschilderd in olieverf op doek
0 Review | Review toevoegen
Zie hoe Van Gogh alle objecten in de slaapkamer in setjes op het doek schilderde. Het laat de hechte band zien met zijn gast in het Gele Huis in Arles: zijn vriend Paul Gauguin.

✔ Gratis verzending

1-2 dagen uit voorraad. Anders 5-7 weken.

€ 550,00
€ 490,00
Prijs per schilderij, in beschermende koker.
Aantal: 
Bestellen
 

De Slaapkamer Musée d'Orsay geschilderde replica in olieverf op doek

Van Gogh Studio is gevestigd in Amsterdam, vlakbij het Van Gogh museum waar we de originele werken kunnen bestuderen. Onze schilderijen zijn allemaal geschilderd in olieverf op doek door voornamelijk Nederlandse kunstenaars die de techniek van Van Gogh hebben bestudeerd, inclusief penseelstreken, kleurmenging, sfeer en het ritme van het schilderen.

Een contrast van kleuren

Van Gogh paste flink kleur toe bij dit schilderij. In plaats van een afbeelding met fotografische kwaliteit te reproduceren, focuste hij op elk aspect en element van het schilderij met een ander kleurenschema, zodat ze elkaar zouden aanvullen.

Hij vond het belangrijk dat het schilderij de juiste emoties oproept bij de kijker, zodat deze er een eigen invulling aan kan geven. Een opmerkelijk punt van dit schilderij was dat alle afgebeelde items paars waren, zoals twee kussens en stoelen.

Bedroom Painted For A Friend

Oorspronkelijk was dit schilderij bedoeld als geschenk aan Paul Gauguin die toen bij hem logeerde in Arles. Nadat hij de eerste schetsen had voltooid, schreef hij zijn broer Theo over het werk, waarin hij zijn obsessie voor kleuren uitwerkte, terwijl hij de vormen zo eenvoudig mogelijk liet.

Het was belangrijk dat alles elkaar aanvulde. Hij vermeed specifiek de kleur wit, zodat de lijst voor het schilderij wit kon zijn en daarmee het schilderij in zekere zin compleet zou maken.

Kunst in nood

In de tijd dat Van Gogh dit schilderde, was hij bedlegerig door een ziekte. De kleine portretten die aan de muur in het schilderij hingen, waren eigenlijk portretten van zijn vrienden, Eugene Boch en Paul-Eugene Milliet, die bekend staan als “The Poet” en “The Lover” respectievelijk.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Koop een geschilderde reproductie van Van Goghs Vincents Slaapkamer in Arles

Waarom zou je genoegen nemen met een poster als je elk interieur mooier kunt maken met een betaalbaar olieverfschilderij? Zo kan de kleur blauw van het schilderij de kleuren in je inrichting versterken.

We zijn er zeker van dat je erg blij zult zijn met deze Van Gogh replica, maar mocht je niet 100% tevreden zijn, dan bieden we een volledige geld-terug-garantie.


De Slaapkamer Musee d'Orsay Van Gogh reproductie

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.