The Red Vineyard Van Gogh reproduction The Red Vineyard Van Gogh replica framed The red Vineyard at framer reproduction red vineyard detail replica red vineyard detail oil painting reproductions
The Red Vineyard Van Gogh reproduction The Red Vineyard Van Gogh replica framed The red Vineyard at framer reproduction red vineyard detail replica red vineyard detail oil painting reproductions
De Rode Wijngaard Van Gogh reproductie, geschilderd in olieverf op doek
2 Reviews | Review toevoegen
"O prachtige zon van de hoogzomer. Ze beukt op mijn hoofd en ik twijfel er niet aan dat het mij een beetje gek maakt." De Rode Wijngaard is het enige schilderij dat Van Gogh ooit verkocht.

✔ Gratis verzending

1-2 dagen uit voorraad. Anders 5-7 weken.

€ 550,00
€ 490,00
Prijs per schilderij, in beschermende koker.
Aantal: 
Bestellen
 
"Well received thank you. Can't wait to see it framed. Regards, Marc"

De Rode Wijngaard geschilderde replica in olieverf op doek

De zachte rode en gele tinten en het glinsterende licht van de avondzon die Van Gogh vastlegde op zijn schilderij, de rode wijngaard, zijn exact nagebootst in onze reproductie van het meesterwerk.


Van Gogh Studio is gevestigd in Amsterdam, vlakbij het Van Gogh museum waar we de originele werken kunnen bestuderen. Onze schilderijen zijn allemaal geschilderd in olieverf op doek door voornamelijk Nederlandse kunstenaars die de techniek van Van Gogh hebben bestudeerd, inclusief penseelstreken, kleurmenging, sfeer en het ritme van het schilderen.

De invloed van Gauguin

Van Gogh ontmoette Paul Gauguin tijdens zijn bezoek aan Parijs begin 1888. Daarna gingen ze uit elkaar om hun eigen artistieke identiteit te ontwikkelen. Terwijl Gauguin naar Bretagne vertrok, vertrok Van Gogh naar Arles waar de warmte en het licht hem de gelegenheid gaven om met kleuren te werken.

Van Gogh had de wens om een hele gemeenschap van kunstenaars op te richten. Hiervoor huurde hij een huis, dat hij het Gele Huis noemde. Dit werd zijn studio. Hij nodigde Paul Gauguin uit om zich bij hem te voegen na een paar briefwisselingen die de band tussen de twee kunstenaars versterkte.

Toen Gauguin in oktober 1888 eenmaal naar Arles verhuisde, begonnen zowel Van Gogh als Gauguin aan dezelfde projecten te werken. De invloed van Gauguin was vrij duidelijk te zien in de schilderijen die Van Gogh in deze tijd maakte.

Over het schilderij

Er was een lokale wijngaard die Van Gogh volledig in vervoering bracht, vooral door de manier waarop de kleuren veranderden in rode en gele tinten van de herfst.

De dagen werden korter en Van Gogh had minder tijd om deze prachtige uitzichten vast te leggen. Dit moet een van die dagen zijn waarop Van Gogh vroeg in de avond buiten aan het werk was, terwijl het zonlicht weerkaatste in de rivier die langs de wijngaard stroomde.
Het schilderij werd opgehangen op de jaarlijkse tentoonstelling van Lex XX in Brussel in het jaar 1890. Anna Boch, kunstverzamelaar uit België en impressionistisch schilderes, kocht het schilderij voor 400 frank. Ze kende Van Gogh als zus van zijn goede vriend Eugene Boch.

Het schilderij werd later verworven door Sergei Shchukin, een Russische verzamelaar, genationaliseerd door de bolsjewieken en vervolgens overgedragen aan het Pushkin Museum voor Schone Kunsten in Moskou.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Koop een handgeschilderde reproductie van Van Goghs Rode wijngaard

Waarom zou je genoegen nemen met een poster als je elk interieur mooier kunt maken met een betaalbaar olieverfschilderij? Zo kan de kleur rood van het schilderij de kleuren in je inrichting versterken.

We zijn er zeker van dat je erg blij zult zijn met deze Van Gogh replica, maar mocht je niet 100% tevreden zijn, dan bieden we een volledige geld-terug-garantie.

Klaar om op te hangen: kleine rode wijngaard met antieke Spaanse lijst.

small Red Vineyard with antique Spanish framekleine rode wijngaard met antieke Spaanse lijst.


 

Sorteren op:

Review toevoegen
Sijt van der Wiel - 13-02-2020 19:28

I am a big wine lover and a Van Gogh fan. This was the perfect painting for me te get replicated. Thanks Van Gogh Studio. It really perfects my living room. Sijt

George F. - 23-04-2019 13:36

Opening the parcel was a pleasure already. The smell of real oil paint. In no way this can be compared with a poster or a print on canvas. The sensation of a piece of art that is is hand-painted by an artist who put his soul into it.

Very happy with my own Red Vineyard!