The Green Vineyard Van Gogh reproduction The Green Vineyard Van Gogh replica framed detail The Green Vineyard Van Gogh reproduction detail The Green Vineyard Van Gogh replica detail The Green Vineyard Van Gogh replica
The Green Vineyard Van Gogh reproduction The Green Vineyard Van Gogh replica framed detail The Green Vineyard Van Gogh reproduction detail The Green Vineyard Van Gogh replica detail The Green Vineyard Van Gogh replica
De Groene Wijngaard Van Gogh reproductie in olieverf op doek
1 Review | Review toevoegen
Van Goghs 'De Rode Wijngaard' werd wereldberoemd, omdat het het enige schilderij zou zijn dat Van Gogh verkocht. Hij schilderde De Groene Wijngaard als eerste; op 3 oktober 1888.

✔ Gratis verzending

1-2 dagen uit voorraad. Anders 5-7 weken.

€ 550,00
€ 490,00
Prijs per schilderij, in beschermende koker.
Aantal: 
Bestellen
 
"Very happy to receive a replica of this amazing quality. Off to the framers. Cheers from Boston." - Paul

De Groene Wijngaard geschilderde replica in olieverf op doek

Van Gogh Studio is gevestigd in Amsterdam, vlakbij het Van Gogh museum waar we de originele werken kunnen bestuderen. Onze schilderijen zijn allemaal geschilderd in olieverf op doek door voornamelijk Nederlandse kunstenaars die de techniek van Van Gogh hebben bestudeerd, inclusief penseelstreken, kleurmenging, sfeer en het ritme van het schilderen.

Druivenplukkers

Van Gogh schreef op 3 oktober 1888 vanuit Arles aan Paul Gauguin:

‘Ik heb tegenwoordig een buitengewone werkkoorts, momenteel worstel ik met een landschap met een blauwe lucht boven een immense groene, paarse, gele wijnstok met zwarte en oranje scheuten. Figuurtjes van dames met rode parasolletjes, figuurtjes van druivenplukkers met hun wagentje verlevendigen het nog meer’.

In slechts één dag.

In een uitbarsting van artistieke passie schilderde hij The Green Vineyard in slechts één dag in een prachtige wijngaard in de buurt van Montmajour, op een steenworp afstand van Arles. De omringende natuurlijke schoonheid was absoluut adembenemend en hij was vastbesloten om het zonder enige vertraging in zijn schilderij te vereeuwigen.

Misschien vind je dit leuk om te lezen:

Koop een geschilderde reproductie van Van Goghs De Groene Wijngaard

Waarom zou je genoegen nemen met een poster als je elk interieur mooier kunt maken met een betaalbaar olieverfschilderij? Zo kan de kleur groen van het schilderij de kleuren in je inrichting versterken.

We zijn er zeker van dat je erg blij zult zijn met deze Van Gogh replica, maar mocht je niet 100% tevreden zijn, dan bieden we een volledige geld-terug-garantie.


De Groene Wijngaard Van Gogh reproductie

Sorteren op:

Review toevoegen
Paul Corrigan - 24-08-2021 09:59

Very happy to receive a replica of this amazing quality. Off to the framers. Cheers from Boston.