Wheat Field with Cypresses oil painting reproduction Wheat Field with Cypresses framed Wheat Field with Cypresses reproduction detail detail Wheat Field with Cypresses reproduction
Wheat Field with Cypresses oil painting reproduction Wheat Field with Cypresses framed Wheat Field with Cypresses reproduction detail detail Wheat Field with Cypresses reproduction
Korenveld met Cipressen Van Gogh reproductie, geschilderd in olieverf op doek
5 Reviews | Review toevoegen
Van Gogh was gek van Cipressen en hij schilderde ze dan ook vaak. "Cipressen zijn prachtig van lijn en proporties, net een Egyptische obelisk."

✔ Gratis verzending

1-2 dagen uit voorraad. Anders 5-7 weken.

€ 550,00
€ 490,00
Prijs per schilderij, in beschermende koker.
Aantal: 
Bestellen
 

"It looks absolutely gorgeous on our wall. It captures the texture and vibrancy of Van Gogh's famous swirls and dashes" - Sharika

Korenveld van cipressen geschilderde replica in olieverf op doek

Van Gogh Studio is gevestigd in Amsterdam, vlakbij het Van Gogh museum waar we de originele werken kunnen bestuderen. Onze schilderijen zijn allemaal geschilderd in olieverf op doek door voornamelijk Nederlandse kunstenaars die de techniek van Van Gogh hebben bestudeerd, inclusief penseelstreken, kleurmenging, sfeer en het ritme van het schilderen.

Van Goghs aantrekkingskracht op cipressen

Van Gogh schilderde vaak cipressen in zijn werken. Hij vond ze mysterieus om naar te kijken, aanlokkelijk zelfs. Hij dacht een tijdje na over hoe hij ze moest schilderen en hoe hij hun donkere schoonheid het beste kon vastleggen.

In zijn brief aan Theo schreef hij: ‘Ik ben nog steeds bezig met cipressen. Ik zou er graag iets mee willen doen, zoals de zonnebloemschilderijen, want het verbaast me dat nog niemand ze heeft gemaakt zoals ik ze zie. Ze hebben een mooie lijn, mooie verhoudingen, als een Egyptische obelisk. En het groen heeft zo'n gedistingeerde kwaliteit.’

Het uitzicht vanuit het gesticht

Dit schilderij was een van de vele die Van Gogh maakte in Saint-Remy toen hij in de inrichting zat. Hij was net klaar met Sterrennacht toen hij aan dit werk begon. Het werd geïnspireerd door het uitzicht vanuit zijn raam, hoewel wordt aangenomen dat hij het in de open lucht bij het veld zelf schilderde, nadat zijn gezondheid was verbeterd en hij toestemming had gekregen om overdag het gesticht te verlaten. Hij beschouwde het als een van zijn beste zomerschilderijen.

Drie versies van korenveld met cipressen

Er zijn drie versies gemaakt van dit schilderij, ook wel bekend als Korenveld met cipressen. De bekendste versie hangt sinds 1923 in The National Gallery in Londen.
Een andere versie, Tarweveld met cipressen in de Haute Galline In de buurt van Eygalieres, was privébezit van een aantal particuliere verzamelaars totdat het uiteindelijk werd verkocht aan het Metropolitan Museum of Art in New York voor $ 57 miljoen in 1993. Er is ook een derde kleinere versie die in een privécollectie wordt bewaard.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Koop een geschilderde reproductie van Van Goghs Korenveld met cipressen

Waarom zou je genoegen nemen met een poster als je elk interieur mooier kunt maken met een betaalbaar olieverfschilderij? Zo kan de kleur geel van het schilderij de kleuren in je inrichting versterken.

We zijn er zeker van dat je erg blij zult zijn met deze Van Gogh replica, maar mocht je niet 100% tevreden zijn, dan bieden we een volledige geld-terug-garantie.

Klaar om op te hangen: kleine korenveld met cipressen replica met 18e eeuwse Italiaanse lijst.

small Wheat Field with Cypresses replica with 18th century Italian framekleine Korenveld met Cipressen replica met 18e eeuwse Italiaanse lijst


Korenveld met Cipressen interieur

Sorteren op:

Review toevoegen
Daniel Jewell - 11-03-2018 21:44

Wheat Field with Cypress is the third Van Gogh reproduction that I have purchased from the Van Gogh Studio, and I have been delighted with each one. Once again, the artists of the Van Gogh Studio have outdone themselves. The Wheat Field with Cypress reproduction is spectacular, and the service provided by Van Gogh Studios is exceptional. Thank you, Erik.

Tom K. - 29-05-2017 17:31

Excellent!

They arrived in good order... smell a little like paint, but...they ARE paint...

I've already got them over in the frame store working on that.
Thank you! When I have them framed I'll take a high rez photo and send it to you.

Thanks again - I'm very pleased with them - please convey that to the actual artists too!

Til next time.
Tk

Tim B. - 29-05-2017 17:29

Erik,

My wife likes the paintings, especially the one I bought for her.

We have already taken them to the framing shop.

Take care,

Tim

(Wheatfield crows
Almond Tree)

Sharika Munshi - 07-02-2017 05:39

I received the painting and loved it. It looks absolutely gorgeous on our wall. It captures the texture and vibrancy of Van Gogh's famous swirls and dashes. To me, the painting is really the best alternative to a real Van Gogh. Van Gogh Studio was excellent in servicing my questions and order. All my queries were answered instantly online. The painting had traveled a fair bit before reaching me, but the impeccable packing ensured it reached me in perfect condition.

Miguel de los Rios - 08-11-2016 11:55

It's beautiful! Thank you very much.