Sheaves of Wheat Van Gogh reproduction Sheaves of Wheat Van Gogh reproduction framed Sheaves of Wheat Van Gogh reproduction detail detail Sheaves of Wheat Van Gogh reproduction Sheaves of Wheat Van Gogh replica detail
Sheaves of Wheat Van Gogh reproduction Sheaves of Wheat Van Gogh reproduction framed Sheaves of Wheat Van Gogh reproduction detail detail Sheaves of Wheat Van Gogh reproduction Sheaves of Wheat Van Gogh replica detail
Korenschoven Van Gogh reproductie, geschilderd in olieverf op doek
0 Review | Review toevoegen
De korenschoven zijn net geoogst en gebonden te zijn. Korenvelden zijn een terugkerend thema in Van Goghs werk en een ode aan hardwerkende boeren.

✔ Gratis verzending

1-2 dagen uit voorraad. Anders 5-7 weken.

€ 550,00
€ 490,00
Prijs per schilderij, in beschermende koker.
Aantal: 
Bestellen
 

Korenschoven geschilderde replica in olieverf op doek

Van Gogh Studio is gevestigd in Amsterdam, vlakbij het Van Gogh museum waar we de originele werken kunnen bestuderen. Onze schilderijen zijn allemaal geschilderd in olieverf op doek door voornamelijk Nederlandse kunstenaars die de techniek van Van Gogh hebben bestudeerd, inclusief penseelstreken, kleurmenging, sfeer en het ritme van het schilderen.

Het perspectief van de boer

Van Goghs "Korenschoven" is een meesterwerk dat de kijker echt onderdompelt in de scène! Het deskundige gebruik van kleur en compositie van Van Gogh brengt ons naar het perspectief van een arbeider in een korenveld, met acht korenschoven die de voorgrond van het beeldvlak vullen. Het levendige gele licht dat de schoven verlicht, geeft ons de indruk dat ze pas onlangs zijn afgesneden, wat bijdraagt aan het realisme.

Complementaire kleuren

Om een opvallend contrast te creëren, gebruikte Van Gogh op briljante wijze levendige lavendel om de schaduwen en de aarde in het nabije veld weer te geven, waardoor het schilderij er echt uitspringt met energie en levendigheid. "Korenschoven" is een lust voor het oog en een bewijs van Van Goghs ongelooflijke vaardigheid als kunstenaar.

Koop een geschilderde reproductie van Van Goghs Korenschoven

In plaats van een poster te kopen, kun je overwegen om je interieur te verfraaien met een betaalbaar echt olieverfschilderij. Het originele schilderij van Van Gogh dat in het Dallas Museum of Art wordt getoond is niet te koop, dus onze replica is misschien wel het best mogelijke alternatief.

We zijn er zeker van dat je dit nageschilderde meesterwerk zult waarderen en we bieden een volledige terugbetaling mocht je niet helemaal tevreden zijn.


Korenschoven Van Gogh reproductie

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.