Peasant woman binding sheaves Van Gogh reproduction detail Peasant woman binding sheaves Van Gogh reproduction Peasant woman binding sheaves Van Gogh reproduction detail Peasant woman binding sheaves Van Gogh replica detail
Peasant woman binding sheaves Van Gogh reproduction detail Peasant woman binding sheaves Van Gogh reproduction Peasant woman binding sheaves Van Gogh reproduction detail Peasant woman binding sheaves Van Gogh replica detail
De schovenbindster Van Gogh reproductie, geschilderd in olieverf op doek
0 Review | Review toevoegen
De schovenbindster is een van de 21 Millet kopieën van Van Gogh. "Hoewel kopiëren misschien het oude systeem is, stoort me dat absoluut niet..."

✔ Gratis verzending

1-2 dagen uit voorraad. Anders 5-7 weken.

€ 525,00
€ 450,00
Prijs per schilderij, in beschermende koker.
Aantal: 
Bestellen
 

De schovenbindster geschilderde replica in olieverf op doek

Van Gogh Studio is gevestigd in Amsterdam, vlakbij het Van Gogh museum waar we de originele werken kunnen bestuderen. Onze schilderijen zijn allemaal geschilderd in olieverf op doek door voornamelijk Nederlandse kunstenaars die de techniek van Van Gogh hebben bestudeerd, inclusief penseelstreken, kleurmenging, sfeer en het ritme van het schilderen.

20 exemplaren van het werk van Jean-François Millet

Kun je je de enorme vastberadenheid en creativiteit voorstellen die Vincent van Gogh bezat tijdens zijn verblijf in de inrichting in Saint-Rémy? Ondanks de uitdagingen die hij door zijn ziekte tegenkwam, gebruikte hij zijn tijd om twintig prachtige bewerkingen van prenten van de beroemde kunstenaar Jean-François Millet te maken.

Van Goghs unieke interpretaties

Wat dit nog opmerkelijker maakt, is dat Van Gogh geen modellen had om mee te werken. Hij gebruikte zijn passie en bewondering voor het werk van Millet en andere kunstenaars om zijn figuurschildervaardigheden aan te scherpen. Deze aanpassingen waren niet zomaar kopieën, maar kleurrijke en unieke interpretaties van de originele zwart-witafdrukken.

Als een muzikant

Van Goghs benadering was vergelijkbaar met die van een musicus die vrijuit het werk van een andere componist vertolkt. Door zijn eigen draai aan deze bewerkingen te geven, kon Van Gogh zijn individualiteit als kunstenaar uitdrukken en zijn opmerkelijke talent laten zien. We kunnen zoveel leren van zijn veerkracht en niet-aflatende toewijding aan de zijne
Misschien vind je dit leuk om te lezen:

Koop een geschilderde reproductie van Van Goghs De schovenbindster

Hoewel het originele schilderij van Van Gogh in het Van Gogh Museum in Amsterdam niet te koop is, hebben we een ideale oplossing voor kunstliefhebbers. Ons team heeft een zorgvuldig geschilderde replica gemaakt die de essentie en details van het originele kunstwerk perfect weergeeft. U kunt nu een prachtig meesterwerk van Van Gogh in uw eigen huis koesteren zonder het daadwerkelijke schilderij in het museum te bezitten.

We zijn er zeker van dat je erg blij zult zijn met deze Van Gogh replica, maar mocht je niet 100% tevreden zijn, dan bieden we een volledige geld-terug-garantie.

Klaar om op te hangen: Kleine Schovenbindster met vintage lijst

small replica of Van Gogh's Peasant Woman binding Sheaves with vintage frameKleine Schovenbindster met vintage lijst


De schovenbindster Van Gogh reproductie

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.