Wheat Fields with Reaper Van Gogh reproduction Wheat Fields with Reaper Van Gogh reproduction detail detail Wheat Fields with Reaper Van Gogh reproduction Wheat Fields with Reaper Van Gogh replica detail
Wheat Fields with Reaper Van Gogh reproduction Wheat Fields with Reaper Van Gogh reproduction detail detail Wheat Fields with Reaper Van Gogh reproduction Wheat Fields with Reaper Van Gogh replica detail
Korenvelden met Maaier Van Gogh reproductie, geschilderd in olieverf op doek
0 Review | Review toevoegen
De laatste maanden van zijn leven bracht Van Gogh gelukkg door in Auvers-sûr-Oise. Daar schilderde hij ook de beroemde werken 'Korenveld met Kraaien' en 'Korenveld onder Onweerslucht'.

✔ Gratis verzending

1-2 dagen uit voorraad. Anders 5-7 weken.

€ 550,00
€ 490,00
Prijs per schilderij, in beschermende koker.
Aantal: 
Bestellen
 

Korenvelden met Maaier geschilderde replica in olieverf op doek

Van Gogh Studio is gevestigd in Amsterdam, vlakbij het Van Gogh museum waar we de originele werken kunnen bestuderen. Onze schilderijen zijn allemaal geschilderd in olieverf op doek door voornamelijk Nederlandse kunstenaars die de techniek van Van Gogh hebben bestudeerd, inclusief penseelstreken, kleurmenging, sfeer en het ritme van het schilderen.

Auvers-sûr-Oise

Vincent van Gogh was gefascineerd door de uitgestrekte tarwevelden die zich uitstrekten over Auvers-sur-Oise, een stad ten noorden van Parijs waar hij de laatste twee maanden van zijn leven verbleef.

Hij was zo onder de indruk van deze velden dat hij talloze schilderijen maakte die hun schoonheid uitbeeldden, zoals dit specifieke landschap met een maaimachine die het gouden graan oogst terwijl de gestapelde schoven geleidelijk afnemen naar een schilderachtig dorp en de verre blauwe heuvels.

Penseelstreken als beeldhouwwerken

Hoewel Van Gogh inspiratie vond in zijn directe omgeving, was hij niet geneigd om simpelweg te repliceren wat hij zag. Van Goghs gebruik van dikke, sculpturale penseelstreken was een magnifiek en krachtig hulpmiddel dat de krachtige expressie van zijn kunstwerken versterkte!

Koop een geschilderde reproductie van Van Goghs Korenvelden met Maaier

Dit werk is te zien in Gallery 35 in het Toledo Museum of Art en niet te koop.. Waarom zou je genoegen nemen met een poster als je elk interieur mooier kunt maken met een betaalbaar olieverfschilderij? Zo kunnen het geel en blauw van het schilderij de kleuren in je inrichting versterken.

We zijn er zeker van dat je erg blij zult zijn met deze Van Gogh replica, maar mocht je niet 100% tevreden zijn, dan bieden we een volledige geld-terug-garantie.


Korenvelden met Maaier Van Gogh reproductie

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.