Houses in Auvers Van Gogh Reproduction Houses in Auvers Van Gogh Reproduction detail detail Houses in Auvers Van Gogh Replica detail Houses in Auvers Van Gogh Replica
Houses in Auvers Van Gogh Reproduction Houses in Auvers Van Gogh Reproduction detail detail Houses in Auvers Van Gogh Replica detail Houses in Auvers Van Gogh Replica
Huizen in Auvers Van Gogh reproductie 1890
2 Reviews | Review toevoegen
Niet ver van Parijs streek Van Gogh neer in Auver-sur-Oise. Vincent was verrukt over het dorpje in het platteland en genoot van de natuur.

✔ Gratis verzending

1-2 dagen uit voorraad. Anders 5-7 weken.

€ 530,00
€ 450,00
Prijs per schilderij, in beschermende koker.
Aantal: 
Bestellen
 
"This is my third order from Van Gogh Studio. Thank you Erik, I am very satisfied with my paintings and your service. Carl from South Africa."

Huizen in Auvers geschilderde replica in olieverf op doek

Van Gogh Studio is gevestigd in Amsterdam, vlakbij het Van Gogh museum waar we de originele werken kunnen bestuderen. Onze schilderijen zijn allemaal geschilderd in olieverf op doek door voornamelijk Nederlandse kunstenaars die de techniek van Van Gogh hebben bestudeerd, inclusief penseelstreken, kleurmenging, sfeer en het ritme van het schilderen.

Van Gogh schreef vanuit Auvers op 20 mei 1890:

"Auvers is erg mooi, onder andere veel oude rieten daken, die zeldzaam worden...want het is echt door en door mooi, het is het echte land, karakteristiek en pittoresk,"

Betoverend tapijt

"Huizen in Auvers" legt het betoverende landschap van de vroege zomer vast met zulke prachtige details. Vanuit vogelperspectief komt het tafereel tot leven met een boeiend tapijt van afgeplatte vormen, waar de pannen- en rieten daken van de huizen een oogverblindend lappendeken van kleuren creëren. Dit schilderij is een ware viering van de schoonheid van de natuur en de passie van de kunstenaar voor hun vak is duidelijk in elke penseelstreek.

Koop een geschilderde reproductie van Van Goghs Huizen in Auvers

Waarom zou je genoegen nemen met een poster als je elk interieur mooier kunt maken met een betaalbaar olieverfschilderij? Zo kan de heldere kleuren van het schilderij de kleuren in je inrichting versterken.

We zijn er zeker van dat je erg blij zult zijn met deze Van Gogh replica, maar mocht je niet 100% tevreden zijn, dan bieden we een volledige geld-terug-garantie..


Huizen in Auvers

Sorteren op:

Review toevoegen
Farah B. - 17-04-2019 11:07

Such a sweet little Van Gogh painting! The style with its thick brushstrokes is excellent. My next one will be another Van Gogh that is not world famous. Love to discover the hidden gems. Thank you Erik for your online support!

Carl Baldwin - 28-07-2018 11:46

This is my third order from Van Gogh Studio. Thank you Erik, I am very satisfied with my paintings and your service. Carl from South Africa.