The Ravine Van Gogh reproduction The Ravine Van Gogh reproduction detail detail The Ravine Van Gogh reproduction The Ravine Van Gogh replica detail oil painting reproductions
The Ravine Van Gogh reproduction The Ravine Van Gogh reproduction detail detail The Ravine Van Gogh reproduction The Ravine Van Gogh replica detail oil painting reproductions
Het Ravijn Van Gogh reproductie, geschilderd in olieverf op doek
1 Review | Review toevoegen
"Ik werk aan een groot canvas van een ravijn. Het is leuk om te werken op echt wilde locaties waar je je schildersezel in de stenen moet begraven, zodat de wind niet alles naar de grond laat vliegen."

✔ Gratis verzending

1-2 dagen uit voorraad. Anders 5-7 weken.

€ 550,00
€ 490,00
Prijs per schilderij, in beschermende koker.
Aantal: 
Bestellen
 

Het Ravijn geschilderde replica in olieverf op doek

Van Gogh Studio is gevestigd in Amsterdam, vlakbij het Van Gogh museum waar we de originele werken kunnen bestuderen. Onze schilderijen zijn allemaal geschilderd in olieverf op doek door voornamelijk Nederlandse kunstenaars die de techniek van Van Gogh hebben bestudeerd, inclusief penseelstreken, kleurmenging, sfeer en het ritme van het schilderen.

Uitdrukking van Van Gogh

Het Ravijn van Vincent van Gogh is een olieverfschilderij dat hij in 1889 maakte tijdens zijn verblijf in het asiel Saint-Paul-de-Mausole in Zuid-Frankrijk. Het schilderij toont een rotsachtig en ruig landschap, met een smal ravijn dat door het midden van het tafereel snijdt. De penseelstreken zijn gedurfd en expressief en geven een gevoel van beweging en energie door het hele schilderij.

Van Goghs fascinatie voor Japanse kunst

Een interessant aspect van dit schilderij is dat het Van Goghs fascinatie voor Japanse kunst en esthetiek weerspiegelt. De compositie en stijl van Ravine doen denken aan Japanse houtsneden, met hun afgeplatte perspectieven, gedurfde contouren en gestileerde landschappen. Van Gogh voelde zich vooral aangetrokken tot het werk van de Japanse kunstenaar Hiroshige, wiens landschappen hij verzamelde en bestudeerde.

Van Goghs unieke artistieke stijl

Het Ravijn is een mooi en treffend voorbeeld van Van Goghs artistieke stijl en visie. Het is een bewijs van zijn vermogen om verschillende invloeden en technieken te combineren tot iets unieks van hemzelf, en blijft kijkers tot op de dag van vandaag inspireren en boeien.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Koop een geschilderde reproductie van Van Goghs Het Ravijn

Waarom zou je genoegen nemen met een poster als je elk interieur mooier kunt maken met een betaalbaar olieverfschilderij? Zo kan het paars van het schilderij de kleuren in je inrichting versterken.

We zijn er zeker van dat je erg blij zult zijn met deze Van Gogh replica, maar mocht je niet 100% tevreden zijn, dan bieden we een volledige geld-terug-garantie.Het Ravijn Van Gogh reproductie

Sorteren op:

Review toevoegen
Jose R - 19-04-2023 13:44

My painting of Van Gogh's Ravine arrived well-packaged and in perfect condition. It was evident that the artist took great care in creating this work of art, and it shows in every brushstroke. The canvas is of high quality, and the painting looks just as good as the original.