Pine Trees at Sunset Van Gogh reproduction detail Pine Trees at Sunset Van Gogh reproduction Pine Trees at Sunset Van Gogh replica Pine Trees at Sunset Van Gogh reproduction detail oil painting reproductions
Pine Trees at Sunset Van Gogh reproduction detail Pine Trees at Sunset Van Gogh reproduction Pine Trees at Sunset Van Gogh replica Pine Trees at Sunset Van Gogh reproduction detail oil painting reproductions
Dennenbomen bij Zonsondergang Van Gogh reproductie, geschilderd in olieverf op doek
1 Review | Review toevoegen
"Op sommige momenten is de lucht rood, op andere momenten een toon die extreem delicaat, neutraal, nog steeds licht citroengeel is, maar geneutraliseerd door delicate lila." - Van Gogh aan zijn broer

✔ Gratis verzending

1-2 dagen uit voorraad. Anders 5-7 weken.

€ 550,00
€ 490,00
Prijs per schilderij, in beschermende koker.
Aantal: 
Bestellen
 

Dennenbomen bij Zonsondergang geschilderde replica in olieverf op doek

Van Gogh Studio is gevestigd in Amsterdam, vlakbij het Van Gogh museum waar we de originele werken kunnen bestuderen. Onze schilderijen zijn allemaal geschilderd in olieverf op doek door voornamelijk Nederlandse kunstenaars die de techniek van Van Gogh hebben bestudeerd, inclusief penseelstreken, kleurmenging, sfeer en het ritme van het schilderen.

Mistralwind

Ondanks de sterke mistralwind die in de winter vaak door de Provence waait, laat Van Gogh zich niet uit het veld slaan en blijft hij hartstochtelijk buiten schilderen. Hij is op een missie om de adembenemende schoonheid van de bleke citroenlucht in de regio en de grimmige maar opvallende silhouetten van de desolate pijnbomen vast te leggen.

Meesterwerk in uitvoering

In een brief boordevol opwinding aan zijn geliefde zus Willemien, deelt hij enthousiast zijn nieuwste meesterwerk in wording, met torenhoge, verweerde dennenbomen tegen een vurig rode hemel met zonsondergang.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Koop een geschilderde reproductie van Van Goghs Dennenbomen bij Zonsondergang

Het meesterwerk van Van Gogh in het Kröller-Müller museum is niet te koop. Maar waarom zou je genoegen nemen met een poster als je je interieur kunt verfraaien met een echt olieverfschilderij? Bovendien kan de verbluffende gele tint van het schilderij de kleuren in je interieur enorm versterken en een warme en uitnodigende sfeer toevoegen.

We zijn er zeker van dat je erg blij zult zijn met deze Van Gogh replica, maar mocht je niet 100% tevreden zijn, dan bieden we een volledige geld-terug-garantie.


Waar zijn Dennenbomen bij Zonsondergang van  Van Gogh in Saint-Remy-de-Provence Treed in Van Goghs voetsporen in Zuid-Frankrijk.


Dennenbomen bij Zonsondergang

Sorteren op:

Review toevoegen
Michele Ferrari - 29-04-2023 10:13

Every time I look at this painting, I am struck by its beauty and the sense of calm that it brings. The sunset sky and the pine trees in the foreground create a serene and peaceful atmosphere that is truly captivating. It is a reminder of the beauty that can be found in nature and the power of art to capture and express that beauty.