Tree Roots Van Gogh reproduction in oil on canvas Tree Roots Van Gogh replica in oil on canvas detail Tree Roots Van Gogh reproduction Tree Roots Van Gogh reproduction detail oil painting reproductions
Tree Roots Van Gogh reproduction in oil on canvas Tree Roots Van Gogh replica in oil on canvas detail Tree Roots Van Gogh reproduction Tree Roots Van Gogh reproduction detail oil painting reproductions
Boomwortels Van Gogh reproductie in olieverf op doek
3 Reviews | Review toevoegen
In juli 2020 werd de locatie ontdekt van de boomwortels die Van Gogh waarschijnlijk schilderde in de ochtend van de dag dat hij zelfmoord pleegde.

✔ Gratis verzending

1-2 dagen uit voorraad. Anders 5-7 weken.

€ 550,00
€ 490,00
Prijs per schilderij, in beschermende koker.
Aantal: 
Bestellen
 
"Very please and happy with my choice. The delivery was very fast too. Thank you for great work. Ciao from Italy" - Sironni

Boomwortels geschilderde replica in olieverf op doek

Van Gogh Studio is gevestigd in Amsterdam, vlakbij het Van Gogh museum waar we de originele werken kunnen bestuderen. Onze schilderijen zijn allemaal geschilderd in olieverf op doek door voornamelijk Nederlandse kunstenaars die de techniek van Van Gogh hebben bestudeerd, inclusief penseelstreken, kleurmenging, sfeer en het ritme van het schilderen.

Tot het einde

Nadat hij in mei 1890 het gesticht in Saint-Rémy had verlaten, stortte hij zijn hart en ziel in zijn werk en creëerde hij wat algemeen wordt beschouwd als zijn allerlaatste schilderij voordat hij eind juli van datzelfde jaar op tragische wijze stierf. Het is echt verbazingwekkend om te bedenken dat zo'n briljante artiest tot het einde toe nog steeds ongelooflijke werken heeft gemaakt.

De exacte locatie ontdekt!

Kun je geloven dat een aantal geweldige onderzoekers van het Institut Van Gogh en het Van Gogh Museum in 2020 daadwerkelijk de plek hebben gevonden waar Van Gogh een van zijn beroemdste schilderijen heeft gemaakt?! Aan de hand van een historische ansichtkaart konden ze vaststellen dat de locatie aan de rue Daubigny in Auvers-sur-Oise lag, op een steenworp afstand van de Auberge Ravoux, het hotel waar Van Gogh op dat moment verbleef.

Koop een geschilderde reproductie van Van Goghs Boomwortels

Waarom zou je genoegen nemen met een poster als je elk interieur mooier kunt maken met een betaalbaar olieverfschilderij? Zo kan de kleur geel van het schilderij de kleuren in je inrichting versterken.

We zijn er zeker van dat je erg blij zult zijn met deze Van Gogh replica, maar mocht je niet 100% tevreden zijn, dan bieden we een volledige geld-terug-garantie.

Misschien vind je dit ook leuk om dit lezen:

Klaar om op te hangen: Boomwortels met Italiaanse lijst.

small replica of Van Gogh's Tree Roots with Italian frame Boomwortels replica met Italiaanse lijst.

 

Sorteren op:

Review toevoegen
Gregory Dwyer - 14-09-2021 11:39

The Tree Roots painting I received actually brightens up my whole house. As if the power of the thick brushstrokes and bright colors reach all the way from my basement to my attic. Can’t wait to see the original one day.

Walter Harkema - 03-08-2021 21:44

After reading Van Gogh Studio’s blogs I started reading Vincent’s letters. What a man, what an artist. When I go for a hike I often try to imagine how Van Gogh would paint the views. It actually motivates me to do everything in life in my own way. Just like Vincent found his way. Thank you Erik and Van Gogh Studio. This is much more than a beautiful replica.

Sironni Ferria - 09-11-2020 17:33

Very please and happy with my choice. The delivery was very fast too. Thank you for great work. Ciao from Italy