The Old Mill Van Gogh reproduction The Old Mill Van Gogh reproduction detail The Old Mill Van Gogh replica detail detail The Old Mill Van Gogh reproduction oil painting reproductions
The Old Mill Van Gogh reproduction The Old Mill Van Gogh reproduction detail The Old Mill Van Gogh replica detail detail The Old Mill Van Gogh reproduction oil painting reproductions
De Oude Molen Van Gogh reproductie, geschilderd in olieverf op doek
1 Review | Review toevoegen
'Ik heb een studie van een oude molen, geschilderd in gebroken tinten zoals de eik op de rots.' - Vincent van Gogh

✔ Gratis verzending

1-2 dagen uit voorraad. Anders 5-7 weken.

€ 530,00
€ 470,00
Prijs per schilderij, in beschermende koker.
Aantal: 
Bestellen
 

De Oude Molen geschilderde replica in olieverf op doek

Van Gogh Studio is gevestigd in Amsterdam, vlakbij het Van Gogh museum waar we de originele werken kunnen bestuderen.

Onze schilderijen zijn allemaal geschilderd in olieverf op doek door voornamelijk Nederlandse kunstenaars die de techniek van Van Gogh hebben bestudeerd, inclusief penseelstreken, kleurmenging, sfeer en het ritme van het schilderen.

Bezoek dezelfde locaties die Van Gogh inspireerden

In 1888 verliet Van Gogh de bruisende stad Parijs op zoek naar warmte, levendige kleuren en een nieuwe artistieke inspiratie. Hij reisde naar het adembenemende zuiden van Frankrijk, waar hij zijn muze vond en enkele van zijn meest iconische werken creëerde.

Stel je voor dat je dezelfde locaties bezoekt die Van Gogh inspireerden, koesteren in de schoonheid van de Provence en de wereld ervaren door de ogen van de legendarische kunstenaar zelf!

Ontdek hier wat je kunt verwachten in Arles, Saint-Rémy-de-Provence en Saintes-Maries-de-la-Mer.
 

Koop een geschilderde reproductie van Van Goghs De Oude Molen

De overblijfselen van deze oude molen zijn nog steeds te bezichtigen in Arles. Het originele schilderij van Van Gogh is ook te zien, in de Albright-Knox Art Gallery in Buffalo, maar is niet te koop.. Wij bieden een fantastisch alternatief in de vorm van onze zorgvuldig met de hand geschilderde replica.

We zijn er zeker van dat je erg blij zult zijn met deze Van Gogh replica, maar mocht je niet 100% tevreden zijn, dan bieden we een volledige geld-terug-garantie.


De Oude Molen Van Gogh reproductie

Sorteren op:

Review toevoegen
Connie Romero - 22-03-2023 15:27

Having a gorgeous painting of the old mill in Arles on our wall is truly awe-inspiring. It's an unforgettable experience to have visited the places that Van Gogh drew inspiration from and painted.