The Langlois Bridge at Arles in Wallraf-Richartz Van Gogh reproduction detal The Langlois Bridge at Arles in Wallraf-Richartz Van Gogh The Langlois Bridge at Arles in Wallraf-Richartz Van Gogh reproduction detail detail The Langlois Bridge at Arles in Wallraf-Richartz Van Gogh replica
The Langlois Bridge at Arles in Wallraf-Richartz Van Gogh reproduction detal The Langlois Bridge at Arles in Wallraf-Richartz Van Gogh The Langlois Bridge at Arles in Wallraf-Richartz Van Gogh reproduction detail detail The Langlois Bridge at Arles in Wallraf-Richartz Van Gogh replica
De Brug van Langlois Wallraf-Richartz Van Gogh reproductie, 1888
0 Review | Review toevoegen
Deze ophaalbrug bij Langlois heeft Van Gogh meerdere malen gemaakt: vier schilderijen, twee tekeningen, een aquarel en een schets. Het toont zijn heimwee naar Nederland.

✔ Gratis verzending

1-2 dagen uit voorraad. Anders 5-7 weken.

€ 550,00
€ 400,00
Prijs per schilderij, in beschermende koker.
Aantal: 
Bestellen
 

De Langlois Brug geschilderde replica in olieverf op doek

Van Gogh Studio is gevestigd in Amsterdam, vlakbij het Van Gogh museum waar we de originele werken kunnen bestuderen. Onze schilderijen zijn allemaal geschilderd in olieverf op doek door voornamelijk Nederlandse kunstenaars die de techniek van Van Gogh hebben bestudeerd, inclusief penseelstreken, kleurmenging, sfeer en het ritme van het schilderen.

Een herinnering aan thuis

Bij het schilderen van dit stuk dacht Van Gogh vaak aan zijn vaderland. Zittend langs het kanaal, besteedde Van Gogh veel aandacht aan de ophaalbrug en werkte hij zorgvuldig aan de afbeelding op het canvas.

Terwijl hij dit schilderde, vroeg Van Gogh zijn broer om hem te financieren. De relatie die de broers hadden was hecht, en Van Gogh koesterde die, zodat hij bereid was afstand te doen van zijn kunstwerken om rond te komen.

Een tijd voor introspectie en verkenning

Terwijl hij aan dit schilderij werkte, dacht Van Gogh na over hoe hij zijn vaderland miste. Voor hem was het een manier om met de afstand om te gaan.

Toen hij een werk in deze serie van bruggen voltooide, vroeg hij zijn broer om het in een lijst van goud en blauw te hangen en aan een kunsthandelaar te verkopen om er wat geld uit te halen.

Een werk van reflectie en kleuren

Met dit schilderij laat Van Gogh ons verschillende methoden zien om de weerspiegeling over het water weer te geven en het licht over het oppervlak te laten dansen.

Hij probeerde ervoor te zorgen dat alle vormen op het water nauwkeurig werden weergegeven en een aangenaam effect te creëeren.

Koop een geschilderde reproductie van Van Goghs Langlois brug in Arles

Waarom zou je genoegen nemen met een poster als je elk interieur mooier kunt maken met een betaalbaar olieverfschilderij? Zo kan de kleur blauw van het schilderij de kleuren in je inrichting versterken.

We zijn er zeker van dat je erg blij zult zijn met deze Van Gogh replica, maar mocht je niet 100% tevreden zijn, dan bieden we een volledige geld-terug-garantie.


De Brug van Langlois Wallraf-Richartz

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.