The Cottage Van Gogh reproduction The Cottage Van Gogh reproduction detail signature The Cottage Van Gogh reproduction detail The Cottage Van Gogh reproduction The Cottage Van Gogh replica oil painting reproductions
The Cottage Van Gogh reproduction The Cottage Van Gogh reproduction detail signature The Cottage Van Gogh reproduction detail The Cottage Van Gogh reproduction The Cottage Van Gogh replica oil painting reproductions
De Hut Van Gogh reproductie, geschilderd in olieverf op doek
1 Review | Review toevoegen
In deze hut in Nuenen woonde de familie De Groot die Van gogh schilderde in de beroemde Aardappeleters. Ook in Frankrijk schilderde Van Gogh cottages.

✔ Gratis verzending

1-2 dagen uit voorraad. Anders 5-7 weken.

€ 540,00
€ 490,00
Prijs per schilderij, in beschermende koker.
Aantal: 
Bestellen
 

De Hut geschilderde replica in olieverf op doek

Van Gogh Studio is gevestigd in Amsterdam, vlakbij het Van Gogh museum waar we de originele werken kunnen bestuderen. Onze schilderijen zijn allemaal geschilderd in olieverf op doek door voornamelijk Nederlandse kunstenaars die de techniek van Van Gogh hebben bestudeerd, inclusief penseelstreken, kleurmenging, sfeer en het ritme van het schilderen.

Leef als een boer

Van Gogh werd beïnvloed door het werk van Jean-François Millet en andere kunstenaars die het leven van boeren schilderden. Hij ontwikkelde een interesse in het uitbeelden van het dagelijks leven van deze hardwerkende mensen door middel van zijn kunst.

Om de ware essentie en geest van hun leven vast te leggen, dompelde hij zich onder in hun wereld door naast hen te leven en te werken. Hij doorstond lange uren in de velden en stelde zichzelf bloot aan dezelfde weersomstandigheden waarmee zij werden geconfronteerd, allemaal in een poging hun ervaringen beter te begrijpen en weer te geven in zijn schilderijen.

Menselijke nestjes

Het huisje heeft twee voordeuren, een in tweeën gedeelde schoorsteen en is ontworpen voor twee gezinnen. In het avondlicht bekeken straalt het huisje een gevoel van rust uit. Van Gogh noemde deze eenvoudige woningen 'mensennestjes'. erkenning van de betekenis van deze huizen in het leven van de hardwerkende boeren die ze bewoonden.
Misschien vind je dit leuk om te lezen:

Koop een geschilderde reproductie van Van Goghs De Hut

Waarom zou je genoegen nemen met een poster als je elk interieur mooier kunt maken met een betaalbaar olieverfschilderij? Zo kunenn de donkere kleuren van het schilderij de kleuren in je inrichting versterken.

We zijn er zeker van dat je erg blij zult zijn met deze Van Gogh replica, maar mocht je niet 100% tevreden zijn, dan bieden we een volledige geld-terug-garantie.

Klaar om op te hangen: kleine Cottage met vintage lijst.

small replica of Van Gogh's Cottage with vintage framekleine Cottage replica met vintage lijst.


De Hut Van Gogh reproductie

Sorteren op:

Review toevoegen
Greg - 18-04-2024 14:08

Very quick delivery, the painting was fantastic quality. Can't wait to have it framed and hung on the wall. Love the painting and so much nicer than a print