Trees and Undergrowth Van Gogh reproduction Trees and Undergrowth Van Gogh reproduction framed detail Trees and Undergrowth Van Gogh reproduction Trees and Undergrowth Van Gogh replica detail detail Trees and Undergrowth Van Gogh replica
Trees and Undergrowth Van Gogh reproduction Trees and Undergrowth Van Gogh reproduction framed detail Trees and Undergrowth Van Gogh reproduction Trees and Undergrowth Van Gogh replica detail detail Trees and Undergrowth Van Gogh replica
Bos met kreupelhout Van Gogh reproductie in olieverf op doek
1 Review | Review toevoegen
Het was in Parijs waar Van Gogh de impressionisten ontmoette. Hier experimenteerde hij met het pointillisme dat uiteindelijk in Zuid-Frankrijk tot zijn eigen nu wereldberoemde stijl leidde.

✔ Gratis verzending

1-2 dagen uit voorraad. Anders 5-7 weken.

€ 525,00
€ 460,00
Prijs per schilderij, in beschermende koker.
Aantal: 
Bestellen
 
"A touch of Van Gogh's green nature in my interior is exactly what I wanted. Excellent job." - Steven

Bos met kreupelhout geschilderde replica in olieverf op doek

Van Gogh Studio is gevestigd in Amsterdam, vlakbij het Van Gogh museum waar we de originele werken kunnen bestuderen. Onze schilderijen zijn allemaal geschilderd in olieverf op doek door voornamelijk Nederlandse kunstenaars die de techniek van Van Gogh hebben bestudeerd, inclusief penseelstreken, kleurmenging, sfeer en het ritme van het schilderen.

Sous-bois

Sous-bois schilderijen, die vaak beboste gebieden en een glimp van de lucht door de takken laten zien, werden populair gemaakt door kunstenaars van de School van Barbizon en de vroege impressionisten. Van Goghs fascinatie voor de natuurlijke wereld en zijn waardering voor het intieme perspectief van sous-bois-schilderijen wordt weerspiegeld in de details en emotie van zijn eigen kunstwerken.

Sous-bois Van Gogh-stijl

Door zijn unieke en vernieuwende aanpak blies Van Gogh het genre van de sous-bois-schilderkunst nieuw leven in. Zijn verbluffende afbeeldingen van kreupelhout blijven een blijvend bewijs van de kracht van kunst om de schoonheid van de natuurlijke wereld vast te leggen en toekomstige generaties kunstenaars te inspireren.

Koop een geschilderde reproductie van Van Goghs Bos met kreupelhout

Het originele Van Gogh schilderij hangt in het van Gogh Museum en is niet te koop. Maar waarom zou je genoegen nemen met een poster als je elk interieur mooier kunt maken met een betaalbaar olieverfschilderij? Zo kan de kleur groen van het schilderij de kleuren in je inrichting versterken.

We zijn er zeker van dat je erg blij zult zijn met deze Van Gogh replica, maar mocht je niet 100% tevreden zijn, dan bieden we een volledige geld-terug-garantie.


Bos met kreupelhout Van Gogh replica

Sorteren op:

Review toevoegen
Steven ten Hag - 02-03-2023 16:49

A touch of Van Gogh's green nature in my interior is exactly what I wanted. Excellent job.