Tree Trunks in the Grass Van Gogh reproduction detail Tree Trunks in the Grass Van Gogh reproduction Tree Trunks in the Grass Van Gogh reproduction detail Tree Trunks in the Grass Van Gogh replica detail
Tree Trunks in the Grass Van Gogh reproduction detail Tree Trunks in the Grass Van Gogh reproduction Tree Trunks in the Grass Van Gogh reproduction detail Tree Trunks in the Grass Van Gogh replica detail
Boomstammen in het Gras Van Gogh reproductie, geschilderd in olieverf op doek
1 Review | Review toevoegen
"De stam van een dennenboom violetroze, en dan gras met witte bloemen en paardebloemen, een rozenstruikje en andere boomstammen op de achtergrond, in het bovenste deel van het doek."

✔ Gratis verzending

1-2 dagen uit voorraad. Anders 5-7 weken.

€ 550,00
€ 490,00
Prijs per schilderij, in beschermende koker.
Aantal: 
Bestellen
 

Boomstammen in het Gras geschilderde replica in olieverf op doek

Van Gogh Studio is gevestigd in Amsterdam, in de nabijheid van het Van Gogh Museum, waar de originele werken zijn ondergebracht: ideaal voor ons om ze goed te bestuderen. Onze kunstwerken zijn uitsluitend met olieverf op canvas geschilderd door voornamelijk Nederlandse kunstenaars, die uitgebreid onderzoek hebben gedaan naar de methoden van Van Gogh, waaronder zijn penseelvoering, kleurmenging, sfeer en schilderritme.

Dynamische aard

Vincent van Gogh creëerde "Boomstammen in het gras" in 1890, slechts een paar maanden voor zijn dood. De levendige kleuren en gedurfde penseelstreken die van Gogh gebruikte, geven het schilderij een dynamische en expressieve kwaliteit die de energie en beweging van de natuur vastlegt.

De emotionele toestand van Van Gogh

Het heldere groen van het gras en het diepe blauw van de lucht creëren een gevoel van vitaliteit en energie, terwijl de donkerdere bruin- en grijstinten van de boomstammen het schilderij een gevoel van aarding en stabiliteit geven. Dit kleurenspel weerspiegelt Van Goghs eigen emotionele toestand, die vaak werd gekenmerkt door intense hoogte- en dieptepunten.

Boomstammen in het gras" is een bewijs van Van Goghs ongelooflijke talent en creatieve geest. Het is een kunstwerk dat zowel de schoonheid als de complexiteit van de natuurlijke wereld vastlegt en kijkers tot op de dag van vandaag blijft inspireren en boeien.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Koop een geschilderde reproductie van Van Goghs Boomstammen in het Gras

Waarom zou je genoegen nemen met een poster als je elk interieur mooier kunt maken met een betaalbaar olieverfschilderij? Zo kan de kleur groen van het schilderij de kleuren in je inrichting versterken.

We zijn er zeker van dat je erg blij zult zijn met deze Van Gogh replica, maar mocht je niet 100% tevreden zijn, dan bieden we een volledige geld-terug-garantie.

Klaar om op te hangen: kleine Boomstammen in het Gras met rococo lijst

kleine Boomstammen in het Gras replica met rococo lijstkleine Boomstammen in het Gras replica met rococo lijst


Boomstammen in het Gras Van Gogh reproductie

Sorteren op:

Review toevoegen
Sal R. - 17-04-2023 11:54

Overall, I highly recommend this hand-painted reproduction to anyone who loves the work of Vincent van Gogh or simply appreciates beautiful art. It is a truly stunning piece that will bring joy and beauty to any home or office.