Bulb Fields Van Gogh Reproduction Bulb Fields Van Gogh Reproduction framed Van Gogh reproduction Bulb Fields detail detail Van Gogh reproduction Bulb Fields dtail Van Gogh replica Bulb Fields
Bulb Fields Van Gogh Reproduction Bulb Fields Van Gogh Reproduction framed Van Gogh reproduction Bulb Fields detail detail Van Gogh reproduction Bulb Fields dtail Van Gogh replica Bulb Fields
Bollenvelden Van Gogh reproductie, geschilderd in olieverf op doek
1 Review | Review toevoegen
In Den Haag wordt Vincent geholpen door Anton Mauve, een aangetrouwde neef, die hem met het werk van veel andere belangrijke Hollandse kunstenaars in contact brengt.

✔ Gratis verzending

1-2 dagen uit voorraad. Anders 5-7 weken.

€ 550,00
€ 490,00
Prijs per schilderij, in beschermende koker.
Aantal: 
Bestellen
 
"Ever since I moved to Canada I've wanted to have a painting that reminds me of my home country. This Dutch scenery by Van Gogh reminds me of my fantasic childhood in Holland. Thank you so much, Jesse"

Bollenvelden geschilderde replica in olieverf op doek

Het panoramische uitzicht op het veld met zijn kleurrijke lentebloemen vastgelegd in dit unieke schilderij van Van Gogh, “The Bulb Fields,” is exact nageschilderd in onze reproductie.

Van Gogh Studio is gevestigd in Amsterdam, vlakbij het Van Gogh museum waar we de originele werken kunnen bestuderen. Onze schilderijen zijn allemaal geschilderd in olieverf op doek door voornamelijk Nederlandse kunstenaars die de techniek van Van Gogh hebben bestudeerd, inclusief penseelstreken, kleurmenging, sfeer en het ritme van het schilderen.

Achtergrond Bollenvelden

Nadat hij werd afgewezen door zijn nichtje weduwe Cornelia “Kee” Vostricker, aan wie Van Gogh een huwelijksaanzoek deed, vertrok hij naar Den Haag om zijn schilderijen te verkopen. Daar ontmoette hij Anton Mauve, die zijn aangetrouwde neef was.

Mauve was een succesvol kunstenaar in Den Haag. Hij nam Van Gogh als zijn leerling en liet hem kennismaken met aquarellen. Van Gogh leerde veel technieken van Mauve. Mauve hielp hem ook bij het opzetten van zijn eigen atelier in Den Haag en leende hem zelfs wat geld om meubels te kopen. Ook introduceerde hij hem bij de belangrijkste kunstvereniging van Den Haag, de Pulchri Studio, waar Mauve zelf een belangrijke rol speelde.
Op advies van Mauve stapte Van Gogh al snel over op olieverf en gebruikte het royaal op zijn doek. Mauve was verbaasd over het resultaat.

Over Bollenvelden

Bollenvelden is een van Van Goghs vroege pogingen tot landschapsschilderijen. Dit was een uitzicht op bloeiende tulpenvelden dat hij tijdens zijn tweede jaar in Den Haag vastlegde. Je kunt zien dat hij de voorgrond van deze compositie vanaf een lage positie heeft gadegeslagen.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Koop een geschilderde reproductie van Van Goghs Bollenvelden

Waarom zou je genoegen nemen met een poster als je elk interieur mooier kunt maken met een betaalbaar olieverfschilderij? Zo kunnen de heldere kleuren van het schilderij de kleuren in je inrichting versterken.

We zijn er zeker van dat je erg blij zult zijn met deze Van Gogh replica, maar mocht je niet 100% tevreden zijn, dan bieden we een volledige geld-terug-garantie.

Bollenvelden Van Gogh reproductie

Sorteren op:

Review toevoegen
Jesse van Straaten - 21-09-2018 14:39

Ever since I moved to Canada I've wanted to have a painting that reminds me of my home country. This Dutch scenery by Van Gogh reminds me of my fantasic childhood in Holland.