Flowers in a blue Vase Van Gogh reproduction Flowers in a blue Vase Van Gogh reproduction framed Flowers in a blue Vase Van Gogh reproduction detail detail Flowers in a blue Vase Van Gogh reproduction detail Flowers in a blue Vase Van Gogh replica
Flowers in a blue Vase Van Gogh reproduction Flowers in a blue Vase Van Gogh reproduction framed Flowers in a blue Vase Van Gogh reproduction detail detail Flowers in a blue Vase Van Gogh reproduction detail Flowers in a blue Vase Van Gogh replica
Bloemen in een blauwe Vaas Van Gogh reproductie, geschilderd in olieverf op doek
1 Review | Review toevoegen
"Normaliteit is een verharde weg: het is comfortabel om op te lopen, maar er groeien geen bloemen op." - Vincent van Gogh.

✔ Gratis verzending

1-2 dagen uit voorraad. Anders 5-7 weken.

€ 530,00
€ 470,00
Prijs per schilderij, in beschermende koker.
Aantal: 
Bestellen
 
"I received my painting yesterday. Since the I have been smiling. Thank you Van Gogh Studio" - Judith

Bloemen in een blauwe Vaas geschilderde replica in olieverf op doek

Van Gogh Studio is gevestigd in Amsterdam, vlakbij het Van Gogh museum waar we de originele werken kunnen bestuderen. Onze schilderijen zijn allemaal geschilderd in olieverf op doek door voornamelijk Nederlandse kunstenaars die de techniek van Van Gogh hebben bestudeerd, inclusief penseelstreken, kleurmenging, sfeer en het ritme van het schilderen.

Contrasterende kleuren

Het schilderij explodeert met een overvloed aan contrasterende kleuren die onmiddellijk de aandacht van de kijker trekken. De gedurfde geelgroene strepen vormen de perfecte achtergrond voor de delicate lichtblauwe vaas, die barst van een glorieuze overvloed aan margrieten, gele zonnebloemen, blauwe seringen, felrode anemonen en dieprode lelies.

Van Goghs pointillisme

Tegen de levendige blauwe pointillistische achtergrond komen de bloemen tot leven met een adembenemende intensiteit die gewoon adembenemend is. En naarmate de achtergrond verandert in grijs- en paarstinten, krijgt het schilderij een bijna mystieke diepte die de kijker naar binnen trekt en betoverd achterlaat.

Impressionistische en neo-impressionistische elementen.

Maar wat dit schilderij echt onderscheidt, is de manier waarop Van Gogh impressionistische en neo-impressionistische elementen naadloos heeft vermengd tot een geheel eigen stijl. De penseelstreken zijn zelfverzekerd, bijna wild, en de kleuren zingen met een passie die aanstekelijk is. In dit schilderij zien we niet alleen een bekwame technicus, maar een echte kunstenaar, een man die zijn hart en ziel op het doek heeft gestort.

Koop een geschilderde reproductie van Van Goghs Bloemen in een blauwe Vaas

Waarom zou je genoegen nemen met een poster als je elk interieur mooier kunt maken met een betaalbaar olieverfschilderij? Zo kunnen de kleuren van het schilderij de kleuren in je inrichting versterken.

We zijn er zeker van dat je erg blij zult zijn met deze Van Gogh replica, maar mocht je niet 100% tevreden zijn, dan bieden we een volledige geld-terug-garantie.


Bloemen in een blauwe Vaas Van Gogh reproductie

Sorteren op:

Review toevoegen
Judith - 14-11-2022 09:30

I received my painting (Flowers in a blue Vase) yesterday. Since the I have been smiling. Thank you Van Gogh Studio