Three Sunflowers in a Vase Van Gogh reproduction Three Sunflowers in a Vase Van Gogh reproduction framed Three Sunflowers in a Vase Van Gogh reproduction detail detail Three Sunflowers in a Vase Van Gogh reproduction Three Sunflowers in a Vase Van Gogh replica Three Sunflowers in a Vase Van Gogh reproduction framed
Three Sunflowers in a Vase Van Gogh reproduction Three Sunflowers in a Vase Van Gogh reproduction framed Three Sunflowers in a Vase Van Gogh reproduction detail detail Three Sunflowers in a Vase Van Gogh reproduction Three Sunflowers in a Vase Van Gogh replica Three Sunflowers in a Vase Van Gogh reproduction framed
Drie Zonnebloemen in een Vaas Van Gogh reproductie, 1888
1 Review | Review toevoegen
Precies wat ook de bedoeling was geweest van Van Gogh kon hij op een gegeven moment terecht zeggen: "Op de een of andere manier zijn de zonnebloemen van mij."

✔ Gratis verzending

1-2 dagen uit voorraad. Anders 5-7 weken.

€ 550,00
€ 490,00
Prijs per schilderij, in beschermende koker.
Aantal: 
Bestellen
 
"Beautiful hand painted art. It arrived in perfect condition and looks very nice on my wall. Everything about my experience with this company was positive. And this experience totally makes me want to go and visit Amsterdam and the van Gogh Museum!" - Ishi wetts

Drie Zonnebloemen in een Vaas geschilderde replica in olieverf op doek

Van Gogh Studio is gevestigd in Amsterdam, vlakbij het Van Gogh museum waar we de originele werken kunnen bestuderen. Onze schilderijen zijn allemaal geschilderd in olieverf op doek door voornamelijk Nederlandse kunstenaars die de techniek van Van Gogh hebben bestudeerd, inclusief penseelstreken, kleurmenging, sfeer en het ritme van het schilderen.

De zoektocht naar een identiteit

Voordat Van Gogh besloot een serie zonnebloemschilderijen te maken, wilde hij iets waarmee hij zichzelf als kunstenaar kon identificeren, zoals Jeannin deed met pioenrozen en Ernest Quost deed met stokrozen.

Bij deze zoektocht ontdekte hij dat zonnebloemen een geschikt onderwerp waren. Met dit idee in gedachten maakte Van Gogh vervolgens vier schilderijen in Parijs en nog eens elf schilderijen in Arles. Tegenwoordig erkennen we de zonnebloemen als het beroemdste van al het werk van Van Gogh.

Een eerbetoon aan de natuur

Dit schilderij was een van de eerste zonnebloemen die Van Gogh schilderde tijdens zijn verblijf in Arles. Dit was ook de tijd dat hij zonnebloemen in vazen begon te tekenen, in plaats van ze op de grond te laten liggen.
Van Gogh specialiseerde zich in kleur omdat hij niet wilde dat zijn schilderijen beperkt bleven tot alleen vormen. Hij besloot de kleuren te laten vloeien en ze te laten spreken. De toepassing van het impressionisme — evenals de Japanse stijl die hem diep heeft beïnvloed — liet hem een ​​stijl achter die uniek was voor hemzelf.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Koop een geschilderde reproductie van Van Goghs Drie Zonnebloemen in een Vaas

Waarom zou je genoegen nemen met een poster als je elk interieur mooier kunt maken met een betaalbaar olieverfschilderij? Zo kan de kleur blauw van het schilderij de kleuren in je inrichting versterken.

We zijn er zeker van dat je erg blij zult zijn met deze Van Gogh replica, maar mocht je niet 100% tevreden zijn, dan bieden we een volledige geld-terug-garantie.


Drie Zonnebloemen in een Vaas Van Gogh reproductie

Sorteren op:

Review toevoegen
Ishi Wetts - 04-08-2020 13:22

Beautiful hand painted art. It arrived in perfect condition and looks very nice on my wall. Everything about my experience with this company was positive. And this experience totally makes me want to go and visit Amsterdam and the van Gogh Museum!