Four Cut Sunflowers Van Gogh reproduction Interior with Four Cut Sunflowers Four Cut Sunflowers replica detail detail Four Cut Sunflowers reproduction
Four Cut Sunflowers Van Gogh reproduction Interior with Four Cut Sunflowers Four Cut Sunflowers replica detail detail Four Cut Sunflowers reproduction
Vier afgesneden Zonnebloemen Van Gogh reproductie, geschilderd in olieverf op doek
4 Reviews | Review toevoegen
Van Gogh in een brief aan Gauguin: "Ik geloof niet dat u er erg veel naast zit: als Jeannin de pioen heeft, Quost de stokroos, dan heb ik inderdaad eerder dan anderen de zonnebloem gekozen."

✔ Gratis verzending

1-2 dagen uit voorraad. Anders 5-7 weken.

€ 550,00
€ 490,00
Prijs per schilderij, in beschermende koker.
Aantal: 
Bestellen
 
"I have received my painting and I am incredibly happy with it. The detail is amazing and I can't wait to buy my next one. I am thinking of the Irises. All the best Andre"

Vier Afgesneden Zonnebloemen replica in oliverf op doek

Van Gogh Studio is gevestigd in Amsterdam, vlakbij het Van Gogh museum waar we de originele werken kunnen bestuderen. Onze schilderijen zijn allemaal geschilderd in olieverf op doek door voornamelijk Nederlandse kunstenaars die de techniek van Van Gogh hebben bestudeerd, inclusief penseelstreken, kleurmenging, sfeer en het ritme van het schilderen.

Van Goghs identiteit

Toen Van Gogh eenmaal naar Parijs was verhuisd, besloot hij dat hij een serie schilderijen moest maken die hem als kunstenaar zouden identificeren. Hij wilde iets dat hem identificeerde, zoals Quost werd geïdentificeerd met zijn schilderijen van de Stokroosbloem. Hij koos uiteindelijk voor de zonnebloem en maakte tijdens zijn verblijf in Parijs een reeks schilderijen.

Na een aantal schilderijen verhuisde hij naar Arles en zette zijn serie voort, waar hij zijn compositie veranderde van liggende zonnebloemen naar zonnebloemen die in een vaas stonden. Hij gebruikte verschillende zonnebloemen, afhankelijk van hun kwaliteit, zodat ze allemaal een andere weergave kregen.

Met passie voor de natuur

Van Gogh gebruikte graag het aspect van de natuur in zijn schilderijen. Voor hem was het een weergave van het goddelijke. Als hij schilderde, probeerde hij de natuur naar zijn eigen interpretatie na te bootsen, om zo recht te doen aan wat hij als heilig beschouwde.

De zonnebloemen maakten deel uit van zijn kleurrijke werk waarbij hij voorbij ging aan werkelijke vormen. Voor hem was kleur een manier om emoties bij de kijker op te roepen, dus concentreerde hij zich op het doordringen van zijn werk met rijke kleuren en levendige tonen die een unieke reactie op zijn schilderijen konden teweegbrengen.

Koop een handgeschilderde reproductie van Van Goghs Vier afgesneden zonnebloemen

Waarom zou je genoegen nemen met een poster als je elk interieur mooier kunt maken met een betaalbaar olieverfschilderij? Zo kan de kleuren blauw en geel van het schilderij de kleuren in je inrichting versterken.

We zijn er zeker van dat je erg blij zult zijn met deze Van Gogh replica, maar mocht je niet 100% tevreden zijn, dan bieden we een volledige geld-terug-garantie.


Vier afgesneden Zonnebloemen Van Gogh reproductie

Sorteren op:

Review toevoegen
Anja - 09-02-2022 17:52

Tranen in mijn ogen! Wat een prachtig en krachtig schilderij, geweldig als je zo iets kan schilderen. Ik was zo benieuwd naar de kleuren, maar die spatten van het doek af. Mijn complimenten! Met vriendelijke groet, Anja

Roberto M. - 20-05-2019 22:00

After I read about Van Gogh’s life he became an inspiration for me. It keeps me going for my goals. Vincent van Gogh deserved more appreciation in his life, but he must have enjoyed his road apart from feeling depressed. He was aware of his development creating something unique.

The Four Cut Sunflowers symbolise that he was on the right path. Not much later he was associated with the Sunflower after the sunflowers in the vase series. When I think of giving up, I look at my painting in my living room and go for my goals again.

Thank you from Italy - Roberto

Nick - 04-01-2019 15:43

Hey Erik,
You are a man of his word! My painting arrived today, just in time for my friend’s opening party. And it’s a piece of art! I’m heading to the framer shop today and I can’t wait to see her face when the day comes.

Expect a picture from us within a week or so ;)

Cheers man. Nick (Four Cut Sunflowers)

Andre Jewell - 27-07-2018 18:39

I have received my painting and I am incredibly happy with it. The detail is amazing and I can't wait to buy my next one. I am thinking of the Irises.