The Courtyard of the Hospital in Arles van Gogh reproduction detail The Courtyard of the Hospital in Arles van Gogh replica The Courtyard of the Hospital in Arles van Gogh reproduction detail detai The Courtyard of the Hospital in Arles van Gogh reproduction oil painting reproductions
The Courtyard of the Hospital in Arles van Gogh reproduction detail The Courtyard of the Hospital in Arles van Gogh replica The Courtyard of the Hospital in Arles van Gogh reproduction detail detai The Courtyard of the Hospital in Arles van Gogh reproduction oil painting reproductions
De Binnenplaats van het Ziekenhuis in Arles Van Gogh reproductie, geschilderd in olieverf op doek
0 Review | Review toevoegen
"Het is een galerij met arcaden zoals in Arabische gebouwen, witgekalkt. Voor deze galerijen een eeuwenoude tuin met een vijver in het midden en 8 bloemperken.." Vincent van Gogh

✔ Gratis verzending

1-2 dagen uit voorraad. Anders 5-7 weken.

€ 550,00
€ 490,00
Prijs per schilderij, in beschermende koker.
Aantal: 
Bestellen
 

De Binnenplaats van het Ziekenhuis in Arles geschilderde replica in olieverf op doek

Van Gogh Studio is gevestigd in Amsterdam, vlakbij het Van Gogh museum waar we de originele werken kunnen bestuderen. Onze schilderijen zijn allemaal geschilderd in olieverf op doek door voornamelijk Nederlandse kunstenaars die de techniek van Van Gogh hebben bestudeerd, inclusief penseelstreken, kleurmenging, sfeer en het ritme van het schilderen.

Van Goghs oor..

Van Goghs psychische toestand ging achteruit en hij begon steeds vreemder gedrag te vertonen, wat uiteindelijk leidde tot een gewelddadige confrontatie met Paul Gauguin in december 1888. Als gevolg daarvan sneed Van Gogh zijn eigen linkeroor af. Vervolgens werd hij in een tijdsbestek van een paar maanden twee keer opgenomen in een ziekenhuis in Arles.

Koop een geschilderde reproductie van Van Goghs De Binnenplaats van het Ziekenhuis in Arles

De tuin van het ziekenhuis in Arles is te bezoeken in Arles. Het originele schilderij van Van Gogh dat ook te zien is in de Oskar Reinhart Collection, Winterthur, Zwitserland, maar niet te koop is. We bieden een fantastisch alternatief in de vorm van onze zorgvuldig met de hand geschilderde replica.

We zijn er zeker van dat je erg blij zult zijn met deze Van Gogh replica, maar mocht je niet 100% tevreden zijn, dan bieden we een volledige geld-terug-garantie.

Treed in de voetsporen van Van Gogh in Zuid-Frankrijk.

Stel je eens voor dat je dezelfde plaatsen verkent die Van Goghs creativiteit hebben aangewakkerd, omringd door de adembenemende landschappen van de Provence en de wereld waarneemt vanuit het perspectief van de iconische kunstenaar!

Waar is het ziekenhuis van Van Gogh in Arles Treed in Van Goghs voetsporen in Zuid-Frankrijk.


De Binnenplaats van het Ziekenhuis in Arles Van Gogh reproductie

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.