five sunflowers Van Gogh reproduction 5 sunflowers oil painting reproduction framed five sunflowers Van Gogh reproduction detail detail five sunflowers Van Gogh reproduction detail five sunflowers Van Gogh replica five sunflowers Van Gogh replica detail five sunflowers in a vase reproduction
five sunflowers Van Gogh reproduction 5 sunflowers oil painting reproduction framed five sunflowers Van Gogh reproduction detail detail five sunflowers Van Gogh reproduction detail five sunflowers Van Gogh replica five sunflowers Van Gogh replica detail five sunflowers in a vase reproduction
Vaas met Vijf Zonnebloemen Van Gogh reproductie, geschilderd in olieverf op doek
4 Reviews | Review toevoegen
Helaas bestaat het origineel van dit schilderij niet meer. Het is vernietigd door brand in de Tweede Wereldoorlog. Het maakt deel uit van de beroemde serie van Van Goghs zonnebloemen.

✔ Gratis verzending

1-2 dagen uit voorraad. Anders 5-7 weken.

€ 550,00
€ 490,00
Prijs per schilderij, in beschermende koker.
Aantal: 
Bestellen
 
"The painting is fabulous. Thank you!" - Kathy

Stilleven: Vaas met vijf zonnebloemen geschilderde replica in olieverf op doek

Van Gogh Studio is gevestigd in Amsterdam, vlakbij het Van Gogh museum waar we de originele werken kunnen bestuderen. Onze schilderijen zijn allemaal geschilderd in olieverf op doek door voornamelijk Nederlandse kunstenaars die de techniek van Van Gogh hebben bestudeerd, inclusief penseelstreken, kleurmenging, sfeer en het ritme van het schilderen.

De inspiratie voor de zonnebloemen

Een voorloper van de beroemde serie zonnebloemen van Van Gogh - Tournesols of Zonnebloemen. Het heldere koningsblauw voegt een schitterend contrast toe aan de stralende zonnebloemen in dit schilderij.

Het toont de verschillende stadia van de zonnebloemen, van een bloeiende knop tot een verdorde bloem. Van Gogh was van plan zijn studio te decoreren met een tiental van deze zonnebloemschilderijen.

De collectie van deze schilderijen bevat een aantal zonnebloemen met verschillende achtergronden, variërend van bleek malachietgroen tot levendig koningsblauw.

Zonnebloemen

De heldere zonnebloemen in dit schilderij geven een verhoogd gevoel van creativiteit weer, waarbij het spectrum van gele verf dat is ontstaan door toevoeging van nieuwe pigmenten leidt tot nieuwere tinten.

Van Gogh zorgde voor een revolutie in de kunst met zijn serie zonnebloemen, waardoor kunstliefhebbers zonnebloemen met hem associeerden, net zoals ze pioenrozen associëren met Jeannin en stokroos met Quost.

Stilleven: vaas met vijf zonnebloemen - een ongelukkige tragedie

Het meesterwerk bevond zich in het bezit van Johanna van Gogh-Bonger, de vrouw van Theo van Gogh. Het schilderij werd vervolgens verkocht aan F Meyer-Fierz uit Zürich, Zwitserland.

Het werd vervolgens gekocht door de Paul Vallotton Art Gallery in Zwitserland en reisde naar Ashiya in Japan, eigendom van Koyata Yamamoto, waar het stuk in augustus 1945 werd verwoest door een ongelukkige brand tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Koop een handgeschilderde reproductie van Van Goghs Vaas met vijf zonnebloemen

Waarom zou je genoegen nemen met een poster als je elk interieur mooier kunt maken met een betaalbaar olieverfschilderij? Zo kan de kleur geel van het schilderij de kleuren in je inrichting versterken.

We zijn er zeker van dat je erg blij zult zijn met deze Van Gogh replica, maar mocht je niet 100% tevreden zijn, dan bieden we een volledige geld-terug-garantie.


Vaas met Vijf Zonnebloemen

Sorteren op:

Review toevoegen
Lucy - 16-06-2023 10:39

The first thing that struck me upon unwrapping the painting was the vibrant colors and textures meticulously recreated by the artist. The brushstrokes are skillfully applied, capturing the energy and movement of Van Gogh's signature style. Each individual sunflower appears alive, radiating a sense of warmth and joy that is characteristic of Van Gogh's work.

Andy B. - 07-12-2021 00:05

The painting safely arrived- and my wife loves it! thanks so much!

Patricia O. - 21-01-2020 15:31

The Five Sunflowers has always been special to me as this is the one that I only know from a black and white photo. Although it is a replica it still has a unique feel about it for me now. Thank you Van Gogh Studio for creating a masterpiece for me. Ciao, Patricia

Kathy - 27-07-2017 15:17

The painting is fabulous- Thank you !

Enjoy Today,
Kathy