The Trinquetaille Bridge Van Gogh reproduction The Trinquetaille Bridge Van Gogh reproduction detail detail The Trinquetaille Bridge Van Gogh reproduction The Trinquetaille Bridge Van Gogh replica detail oil painting reproductions
The Trinquetaille Bridge Van Gogh reproduction The Trinquetaille Bridge Van Gogh reproduction detail detail The Trinquetaille Bridge Van Gogh reproduction The Trinquetaille Bridge Van Gogh replica detail oil painting reproductions
De Trinquetaille Brug Van Gogh reproductie, geschilderd in olieverf op doek
0 Review | Review toevoegen
Deze brug verbond het centrum van Arles met de wijk Trinquetaille aan de andere kant vna de Rhône. Vincent van Gogh schilderde het om zijn Gele Huis mee te decoreren.

✔ Gratis verzending

1-2 dagen uit voorraad. Anders 5-7 weken.

€ 550,00
€ 490,00
Prijs per schilderij, in beschermende koker.
Aantal: 
Bestellen
 

De Trinquetaille Brug geschilderde replica in olieverf op doek

Van Gogh Studio is gevestigd in Amsterdam, vlakbij het Van Gogh museum waar we de originele werken kunnen bestuderen. Onze schilderijen zijn allemaal geschilderd in olieverf op doek door voornamelijk Nederlandse kunstenaars die de techniek van Van Gogh hebben bestudeerd, inclusief penseelstreken, kleurmenging, sfeer en het ritme van het schilderen.

Een rustige stad

Van Gogh ging naar Arles, een rustig stadje in Zuid-Frankrijk, omdat hij na zijn hectische tijd in Parijs een rustige plek wilde om te werken. Hier schilderde hij een brug genaamd de Trinquetoille-brug, die vroeger een belangrijke manier was om de rivier over te steken van het centrum naar de wijk Trinquetaille. Van Gogh hield van de vorm van de brug en gebruikte het als onderwerp in zijn schilderijen.

Dezelfde boom!

Er groeit nu een grote plataan waar een klein jonge boompje op het schilderij van Van Gogh verscheen.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Koop een geschilderde reproductie van Van Goghs De Trinquetaille Brug

Waarom zou je genoegen nemen met een poster als je elk interieur mooier kunt maken met een betaalbaar olieverfschilderij? Zo het blauw van het schilderij de kleuren in je inrichting versterken.

We zijn er zeker van dat je erg blij zult zijn met deze Van Gogh replica, maar mocht je niet 100% tevreden zijn, dan bieden we een volledige geld-terug-garantie.

The Trinquetaille Bridge Van Gogh in Arles


De Trinquetaille Brug Van Gogh reproductie

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.