Red Poppies and Daisies Van Gogh reproduction Red Poppies and Daisies Van Gogh reproduction detail detail Red Poppies and Daisies Van Gogh detail Red Poppies and Daisies Van Gogh replica
Red Poppies and Daisies Van Gogh reproduction Red Poppies and Daisies Van Gogh reproduction detail detail Red Poppies and Daisies Van Gogh detail Red Poppies and Daisies Van Gogh replica
Rode Papavers en Madeliefjes Van Gogh reproductie in olieverf op doek
1 Review | Review toevoegen
"..een monsterboeket van klaprozen in alle kleuren, nog nooit had ik zo'n mooi boeket gezien, en de regen van veelkleurige bladeren toen ze hun bloemblaadjes begonnen te laten vallen."

✔ Gratis verzending

1-2 dagen uit voorraad. Anders 5-7 weken.

€ 530,00
€ 470,00
Prijs per schilderij, in beschermende koker.
Aantal: 
Bestellen
 
"I love my oil painting and it get lots of compliments. I would say the painting is very accurate and colors rich." - Danya Raluysa

Rode Papavers en Madeliefjes geschilderde replica in olieverf op doek

Van Gogh Studio is gevestigd in Amsterdam, vlakbij het Van Gogh museum waar we de originele werken kunnen bestuderen. Onze schilderijen zijn allemaal geschilderd in olieverf op doek door voornamelijk Nederlandse kunstenaars die de techniek van Van Gogh hebben bestudeerd, inclusief penseelstreken, kleurmenging, sfeer en het ritme van het schilderen.

Troostende bloemen

Van Goghs liefde voor het schilderen van bloemen komt duidelijk naar voren in zijn kunstwerken, aangezien hij talloze prachtige stukken heeft gemaakt met verschillende bloemen. Ondanks financiële problemen gaf hij zijn passie voor kunst nooit op en bleef hij zijn hele carrière bloemen schilderen. In feite vond hij troost in de eenvoudige schoonheid van deze natuurlijke wonderen, en het schilderen ervan was een bron van vreugde en troost voor hem.

Bloemen als goedkope modellen

Voor Van Gogh, die moeite had zijn werk te verkopen en de kost te verdienen, was de betaalbaarheid van het schilderen van bloemen een belangrijke factor bij zijn keuze om ze in zijn kunst op te nemen. Hij erkende dat bloemen een kosteneffectief onderwerp waren en met relatief lage kosten konden worden uitgevoerd. Naar eigen zeggen sprak hij zijn waardering uit voor dit aspect van het schilderen van bloemen.

Vincent van Gogh aan Horace Mann Livens vanuit Parijs in 1886:

"En nu, wat betreft wat ik zelf heb gedaan, ik heb geen geld gehad om modellen te betalen, anders had ik mezelf volledig gegeven aan het schilderen van figuren, maar ik heb een reeks kleurstudies gemaakt in het schilderen van gewoon bloemen, rode klaprozen, blauwe maïs bloemen en myosoten. Witte en roze rozen, gele chrysanten."

Koop een geschilderde reproductie van Van Goghs Rode Papavers en Madeliefjes

Waarom zou je genoegen nemen met een poster als je elk interieur mooier kunt maken met een betaalbaar olieverfschilderij? Zo kan de kleur rood van het schilderij de kleuren in je inrichting versterken.

We zijn er zeker van dat je erg blij zult zijn met deze Van Gogh replica, maar mocht je niet 100% tevreden zijn, dan bieden we een volledige geld-terug-garantie.


Rode Papavers en Madeliefjes Van Gogh reproductie

Sorteren op:

Review toevoegen
Danya Raluysa - 13-01-2021 12:31

I love my oil painting and it get lots of compliments. I would say the painting is very accurate and colors rich.
Danya Raluysa
Romania