Portrait of the Postman Joseph Roulin Kröller-Müller Van Gogh reproduction
Portret van Joseph Roulin Kroller Muller Van Gogh reproductie, 1889
0 Review | Review toevoegen
“Nu ben ik bezig met een ander model, een postbode in blauw uniform met goud versierd, een forse bebaarde kop, erg socratisch. Een interessantere man dan heel wat andere lui.”

✔ Gratis verzending

1-2 dagen uit voorraad. Anders 5-7 weken.

€ 550,00
Prijs per schilderij, in beschermende koker.
Aantal: 
Bestellen
 

Portret van Joseph Roulin Kroller Muller versie geschilderd in olieverf op doek

Van Gogh Studio is gevestigd in Amsterdam, vlakbij het Van Gogh museum waar we de originele werken kunnen bestuderen. Onze schilderijen zijn allemaal geschilderd in olieverf op doek door voornamelijk Nederlandse kunstenaars die de techniek van Van Gogh hebben bestudeerd, inclusief penseelstreken, kleurmenging, sfeer en het ritme van het schilderen.

Waardering voor een vriend

Toen Van Gogh voor het eerst naar Arles kwam, kwam hij met de bedoeling meer kennis en inspiratie op te doen voor zijn kunstwerken. Tijdens zijn tijd daar maakte hij kennis met Joseph Roulin, een plaatselijke postbode die het café bezocht waar hij naartoe ging.

Ze ontwikkelden al snel een vriendschap en Van Gogh schilderde portretten van Roulin en zijn familie. Zo deed hij ervaring op met het schilderen van modellen, zonder daarvoor te hoeven betalen. Bovendien wilde hij de familie Roulin bedanken voor hun gezelschap.

Tijdens zijn tijd in Arles schilderde hij Roulin en zijn gezin meerdere keren.

Onbeperkte verbeelding

Van Gogh wilde niet dat zijn stijl werd gerepresenteerd door specifieke vormen en schaduwen. Om zijn eigen identiteit te creëren, besloot hij kleur door zijn schilderijen te laten vloeien, met levendige tinten en felle tinten.

Dit werd verder versterkt door het gebruik van zijn impasto-techniek, waarbij kleuren dik op het canvas werden aangebracht, waardoor het schilderij een rijke kleur kreeg. De stijl van zijn portretten was zodanig dat de kleuren waren ontworpen om emoties op te roepen bij zijn publiek.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Koop een geschilderde reproductie van Van Goghs Portret van de postbode Joseph Roulin

Waarom zou je genoegen nemen met een poster als je elk interieur mooier kunt maken met een betaalbaar olieverfschilderij? Zo kan de kleur groen van het schilderij de kleuren in je inrichting versterken.

We zijn er zeker van dat je erg blij zult zijn met deze Van Gogh replica, maar mocht je niet 100% tevreden zijn, dan bieden we een volledige geld-terug-garantie.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.