Portrait of Pere Tanguy Oil Painting Reproduction Portrait of Pere Tanguy Oil Painting detail replica replica Portrait of Pere Tanguy Oil Painting detail
Portrait of Pere Tanguy Oil Painting Reproduction Portrait of Pere Tanguy Oil Painting detail replica replica Portrait of Pere Tanguy Oil Painting detail
Portret of Père Tanguy Van Gogh reproductie, geschilderd in olieverf op doek
1 Review | Review toevoegen
Père (vader) Tanguy had een winkel in verfmaterialen en teven kunstverzamelaar. Arme kunstenaars konden schildersbenodigdheden ruilen tegen kunstwerken. Zijn zaak werd een instituut.

✔ Gratis verzending

1-2 dagen uit voorraad. Anders 5-7 weken.

€ 550,00
€ 490,00
Prijs per schilderij, in beschermende koker.
Aantal: 
Bestellen
 
"I had no idea my painting would become so wonderful! I can’t believe you guys from Van Gogh Studio are so close to Van Goghs way of painting. And I can even smell the paint. This is truly a piece of art. I am so happy with my replica of Pere Tanguy! Thank you for everything Erik" - Cecile

Portret van Père Tanguy geschilderde replica in olieverf op doek

Van Gogh Studio is gevestigd in Amsterdam, vlakbij het Van Gogh museum waar we de originele werken kunnen bestuderen. Onze schilderijen zijn allemaal geschilderd in olieverf op doek door voornamelijk Nederlandse kunstenaars die de techniek van Van Gogh hebben bestudeerd, inclusief penseelstreken, kleurmenging, sfeer en het ritme van het schilderen.

De vaderfiguur

Julien Tanguy was een bekende persoonlijkheid onder de kunstenaarsgemeenschap in Parijs. Monsieur Tanguy, een verfslijper van beroep, was buitengewoon warm, gastvrij en een fervent kunstliefhebber.

Pere Tanguy werd door de meeste kunstenaars als een vaderfiguur beschouwd, aangezien hij ouder was en een van de beroemdste winkels voor kunstbenodigdheden in Parijs had. Dit leidde ertoe dat ze hem de bijnaam 'Père' gaven, wat 'vader' betekent. in het Frans.

Van Gogh en de Tanguys

Tijdens zijn verblijf bij zijn broer Theo in Parijs schilderde Van Gogh drie portretten van Père Tanguy. De eerste was een eenvoudige compositie met sombere kleuren. De volgende twee waren meer gedetailleerd en vertoonden invloeden van Japanse blokdrukkunst en impressionistische kunst.
De tweede toonde voornamelijk de interesse van Van Gogh in de Japanse houtblokschilderkunst, terwijl de derde de meest complexe was en ook inspiratie putte uit de impressionisten.

Dit is het derde schilderij in de reeks Tanguy-schilderijen en ziet er totaal anders uit dan het eerste. De muur achter Monsieur Tanguy hangt vol met Japanse prenten van Van Gogh die in de winkel van Tanguy werden verkocht.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Koop een geschilderde reproductie van Van Goghs Portret van Père Tanguy

Waarom zou je genoegen nemen met een poster als je elk interieur mooier kunt maken met een betaalbaar olieverfschilderij? Zo kan de kleur blauw van het schilderij de kleuren in je inrichting versterken.

We zijn er zeker van dat je erg blij zult zijn met deze Van Gogh replica, maar mocht je niet 100% tevreden zijn, dan bieden we een volledige geld-terug-garantie.


pere tanguy detail

Sorteren op:

Review toevoegen
Cecile R. - 29-05-2019 10:07

I had no idea my painting would become so wonderful! I can’t believe you guys from Van Gogh Studio are so close to Van Goghs way of painting. And I can even smell the paint. This is truly a piece of art. I am so happy with my replica of Pere Tanguy! Thank you for everything Erik - Cecile