Olive Orchard Van Gogh replica detail Olive Orchard Van Gogh replica Olive Orchard Van Gogh replica detail Olive Orchard Van Gogh reproduction detail
Olive Orchard Van Gogh replica detail Olive Orchard Van Gogh replica Olive Orchard Van Gogh replica detail Olive Orchard Van Gogh reproduction detail
Olijfgaard Van Gogh replica, geschilderd in olieverf op doek
0 Review | Review toevoegen
"Ach, mijn beste Theo, als je de olijfbomen zou kunnen zien in deze tijd van het jaar. Het is te mooi voor mij om het te durven schilderen of me er een voorstelling van te kunnen maken." - Vincent van

✔ Gratis verzending

1-2 dagen uit voorraad. Anders 5-7 weken.

€ 550,00
€ 490,00
Prijs per schilderij, in beschermende koker.
Aantal: 
Bestellen
 

Olijfgaard geschilderde replica in olieverf op doek

Van Gogh Studio is gevestigd in Amsterdam, vlakbij het Van Gogh museum waar we de originele werken kunnen bestuderen. Onze schilderijen zijn allemaal geschilderd in olieverf op doek door voornamelijk Nederlandse kunstenaars die de techniek van Van Gogh hebben bestudeerd, inclusief penseelstreken, kleurmenging, sfeer en het ritme van het schilderen.

Olijfbomen met een diepe betekenis voor Van Gogh

Van Gogh was zo gepassioneerd door het vastleggen van de schoonheid van olijfbomen op canvas dat hij er minstens 15 prachtige meesterwerken van schilderde, de meeste in Saint-Rémy-de-Provence in 1889. De olijfbomen waren doordrenkt met een diepe betekenis en symboliek die heel persoonlijk voor van Gogh.

Goddelijke olijven

In feite vertegenwoordigde een groep olijfboomschilderijen die hij in mei 1889 maakte, de essentie van het leven zelf - het goddelijke, de levenscyclus en alle schoonheid en wonderen die daarbij horen.

Koop een geschilderde reproductie van Van Goghs Olijfgaard

Het originele schilderij bevindt zich in het Metropolitan Museum of Art in New York. Het zou leuk zijn om die aan je muur te hebben, maar misschien is een museum er een betere plek voor. Je hoeft echter geen genoegen te nemen met een poster..

We zijn er zeker van dat je erg blij zult zijn met deze Van Gogh replica, maar mocht je niet 100% tevreden zijn, dan bieden we een volledige geld-terug-garantie.


Olijfgaard Van Gogh replica

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.