Wheat Field under Thunderclouds Van Gogh reproduction detail Wheat Field under Thunderclouds reproduction detail Wheat Field under Thunderclouds oil painting reproduction
Wheat Field under Thunderclouds Van Gogh reproduction detail Wheat Field under Thunderclouds reproduction detail Wheat Field under Thunderclouds oil painting reproduction
Korenveld onder Onweerslucht Van Gogh reproductie, geschilderd in olieverf op doek
2 Reviews | Review toevoegen
Van Gogh schreef over dit schilderij dat hij er verdriet en eenzaamheid in wilde uitdrukken, maar tegelijkertijd ook wilde laten zien hoe 'gezond en hartversterkend' hij het platteland vond.

✔ Gratis verzending

1-2 dagen uit voorraad. Anders 5-7 weken.

€ 540,00
€ 480,00
Prijs per schilderij, in beschermende koker.
Aantal: 
Bestellen
 
"Yes! The painting was well received, a winner. Thank you for the excellent service. I will definitely purchase another painting sometime in the future.- Marc"

Korenveld onder onweerslucht geschilderde replica in olieverf op doek

Van Gogh Studio is gevestigd in Amsterdam, vlakbij het Van Gogh museum waar we de originele werken kunnen bestuderen. Onze schilderijen zijn allemaal geschilderd in olieverf op doek door voornamelijk Nederlandse kunstenaars die de techniek van Van Gogh hebben bestudeerd, inclusief penseelstreken, kleurmenging, sfeer en het ritme van het schilderen.

Auvers-sur-Oise

Na het verlaten van Saint-Remy en op weg naar Paris om een paar dagen met zijn broer Theo en zijn familie daar door te brengen, had Van Gogh het al moeilijk met het levenstempo van de stad. Hij vond de commotie van Parijs niet langer inspirerend en raakte geïrriteerd en niet in staat om te schilderen.

Zijn broer bedacht samen met een andere Parijse kunstenaar een plan voor Van Gogh om in Auvers-sur-Oise te gaan logeren bij Dr Gachet, een homeopathische arts en kunstmecenas die Van Gogh een dak kon geven en zijn gezondheid in de gaten kon houden.

Van Gogh arrived there in early spring and was instantly taken with the surrounding environment, especially the fields and nature.

Van Goghs laatste serie schilderijen

Niet lang na aankomst in de woning van Dr. Gachet, begon Van Gogh in juli 1890 te werken aan een reeks landschapsschilderijen die verschillende stadia van de tarweoogst afbeelden die plaatsvindt in Auvers, Frankrijk, van midden tot eind juli.
De eerste die hij op canvas zette was Korenveld onder onweerslucht.

De verhoudingen van deze schilderijen zijn rechthoekig (liggend) "double suare": 50cm x 100cm waardoor het een brede en uitgestrekte kwaliteit krijgt. En aangezien dit een van de laatste schilderijen was die Van Gogh maakte voordat hij zelfmoord pleegde, is het geen verrassing dat de uitgestrektheid ook plaats maakte voor eenzaamheid, hoewel het werk nog steeds doordrenkt is van zijn geïnspireerde ontzag voor de natuur.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Koop een geschilderde reproductie van Korenveld onder onweerswolken

Waarom zou je genoegen nemen met een poster als je elk interieur mooier kunt maken met een betaalbaar olieverfschilderij? Zo kan de kleur blauw van het schilderij de kleuren in je inrichting versterken.

We zijn er zeker van dat je erg blij zult zijn met deze Van Gogh replica, maar mocht je niet 100% tevreden zijn, dan bieden we een volledige geld-terug-garantie.

Klaar om op te hangen: klein korenveld onder onweerswolken met 19e eeuwse Italiaanse lijst.

small Wheat Field under Thunderclouds with 19th century Italian frame.Klein korenveld onder onweerswolken met 19e eeuwse Italiaanse lijst..


 

Sorteren op:

Review toevoegen
Claudia von S. - 27-05-2019 14:22

My painting exceeded expectations. I am glad I paid the extra money. Thank you. Claudia.

Marc - 16-01-2017 20:42

Hello Eric,

Yes! The painting was well received, a winner. Thank you for the excellent service. I will definitely purchase another painting sometime in the future.

Marc