The Night Cafe in the Place Lamartine Van Gogh reproduction The Night Cafe in the Place Lamartine Van Gogh replica in interior The Night Cafe in the Place Lamartine replica detail replica The Night Cafe in the Place Lamartine detail
The Night Cafe in the Place Lamartine Van Gogh reproduction The Night Cafe in the Place Lamartine Van Gogh replica in interior The Night Cafe in the Place Lamartine replica detail replica The Night Cafe in the Place Lamartine detail
Het Nachtcafé Van gogh reproductie, geschilderd in olieverf op doek
2 Reviews | Review toevoegen
Van Gogh: "In mijn schilderij het Nachtcafé heb ik geprobeerd tot uitdrukking te brengen dat het café een plaats is waar je jezelf kunt slopen, gek kunt worden, misdaden kunt begaan."

✔ Gratis verzending

1-2 dagen uit voorraad. Anders 5-7 weken.

€ 550,00
€ 490,00
Prijs per schilderij, in beschermende koker.
Aantal: 
Bestellen
 

"I was in Arles in November. This is the best souvenir I can imagine. The thick brushstrokes our outstanding. Just like Van Gogh! - Tatiana"

Het Nachtcafé geschilderde replica in olieverf op doek

Van Gogh Studio is gevestigd in Amsterdam, vlakbij het Van Gogh museum waar we de originele werken kunnen bestuderen. Onze schilderijen zijn allemaal geschilderd in olieverf op doek door voornamelijk Nederlandse kunstenaars die de techniek van Van Gogh hebben bestudeerd, inclusief penseelstreken, kleurmenging, sfeer en het ritme van het schilderen.

Vreselijke passies van de mensheid

In Het Nachtcafé Van Gogh wilde de donkere aspecten van de menselijke ziel onderzoeken. In een brief aan zijn broer schreef hij: ‘Ik heb geprobeerd de verschrikkelijke passies van de mensheid uit te drukken door middel van rood en groen’.

Na verloop van tijd is het schilderij een van Van Goghs meesterwerken geworden, het heeft een expressionistische kracht in zijn stemmige kleuropbouw en het eenzame centrale karakter omringd door andere slungelige drinkers.

Later vermeldde hij in een brief aan Theo hoezeer dit werk, en De Zaaier, in eerste instantie lelijk en slecht leken, maar als hij zelf ergens door geraakt wordt: ‘dan zijn dit de enige die een diepe betekenis lijken te hebben. ’

Koop een geschilderde reproductie van Van Goghs Nachtcafé

Waarom zou je genoegen nemen met een poster als je elk interieur mooier kunt maken met een betaalbaar olieverfschilderij? Zo kan de kleur rood van het schilderij de kleuren in je inrichting versterken.

We zijn er zeker van dat je erg blij zult zijn met deze Van Gogh replica, maar mocht je niet 100% tevreden zijn, dan bieden we een volledige geld-terug-garantie.


detail night cafe

Sorteren op:

Review toevoegen
Isiah Schaybles - 29-01-2021 22:01

Boy, oh boy! VGS, what can I say but thank you a million times over! Great reproduction of ‘The night café in the place Lamartine! I have wanted a nice painting for my dining room for the longest time. Was a little apprehensive about reproductions but your cost was so affordable so I just went ahead and ordered. Received my painting yesterday. I am super happy with your work. I can’t tell the difference between the original and the reproduction! That’s awesome! More orders are on their way.

Tatiana Jefferson - 27-08-2018 17:49

I was in Arles in November. This is the best souvenir I can imagine. The thick brushstrokes our outstanding. Just like Van Gogh!