Autumn Leo Gestel reproduction Autumn Leo Gestel reproduction detail Autumn Leo Gestel reproduction Autumn Leo Gestel replica detail Autumn Leo Gestel reproduction detail
Autumn Leo Gestel reproduction Autumn Leo Gestel reproduction detail Autumn Leo Gestel reproduction Autumn Leo Gestel replica detail Autumn Leo Gestel reproduction detail
Herfst Leo Gestel reproduction in oil on canvas
0 Review | Review toevoegen
In 1904 begon Leo Gestel op een zolder in de Tweede Jan Steenstraat in Amsterdam als kunstenaar. Gestels vrienden noemden Leendert Leonardo, naar Leonardo da Vinci, afgekort Leo.

✔ Gratis verzending

1-2 dagen uit voorraad. Anders 5-7 weken.

€ 550,00
€ 470,00
Prijs per schilderij, in beschermende koker.
Aantal: 
Bestellen
 

Herfst, Leo Gestel reproductie in olieverf op canvas

Van Gogh Studio is gevestigd in Amsterdam en onze collectie bestaat uit olieverfschilderijen op canvas gemaakt door voornamelijk Nederlandse kunstenaars. We hebben de schildertechniek van Van Gogh en andere beroemde schilders uit het verleden eindeloos bestudeerd en we proberen hun penseelstreken, kleurmenging en idee van schilderen zo goed mogelijk te benaderen.

Stralende hemel

Kun je zien hoe de lucht lijkt te stralen met een subtiele helderheid? Dat is precies wat de kunstenaar, Gestel, met zijn penseelstreken wilde overbrengen.

Herfst van 1909

In de herfst van 1909 begon Gestel aan een serie schilderijen met als doel het gevoel van licht vast te leggen op een mistige herfstdag. Kijk naar de levendige en kleurrijke stippen en streepjes verf die hij vakkundig heeft gebruikt om dit verbazingwekkende effect te creëren.

Koop een geschilderde reproductie van Leo Gestels Herfst.

Het originele schilderij is niet te koop. Maar waarom zou je genoegen nemen met een poster als je je interieur mooier kunt maken met een echt olieverfschilderij?

We zijn ervan overtuigd dat je dit gereproduceerde meesterwerk geweldig zult vinden, maar als je niet 100% tevreden bent, bieden we een volledige geld-terug-garantie.


 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.