Composition in red blue and yellow Mondrian reproduction detail Composition in red blue and yellow Mondrian reproduction Composition in red blue and yellow Mondrian reproduction detail Composition in red blue and yellow Mondrian replica detail
Composition in red blue and yellow Mondrian reproduction detail Composition in red blue and yellow Mondrian reproduction Composition in red blue and yellow Mondrian reproduction detail Composition in red blue and yellow Mondrian replica detail
Compositie in rood blauw en geel Mondriaan reproductie, geschilderd in olieverf op doek
0 Review | Review toevoegen
Mondriaan was een pionier van de 20ste-eeuwse abstracte kunst. Hij ging van figuratieve schilderkunst naar een steeds abstractere stijl naar eenvoudige geometrische elementen.

✔ Gratis verzending

1-2 dagen uit voorraad. Anders 5-7 weken.

€ 450,00
Prijs per schilderij, in beschermende koker.
Aantal: 
Bestellen
 

Compositie in rood blauw en geel door Mondriaan reproductie in olieverf op canvas

Van Gogh Studio is gevestigd in Amsterdam en onze collectie bestaat uit olieverfschilderijen op canvas gemaakt door voornamelijk Nederlandse kunstenaars. We hebben de schildertechniek van Van Gogh en andere beroemde schilders uit het verleden eindeloos bestudeerd en we proberen hun penseelstreken, kleurmenging en idee van schilderen zo goed mogelijk te benaderen.

Perfecte harmonie

Mondriaans compositie met rood, blauw en geel is een absoluut meesterwerk dat de essentie van zijn artistieke visie echt weergeeft! Het schilderij straalt een niet-aflatende toewijding uit voor het gebruik van tegengestelde elementen, asymmetrie en gedurfde, effen kleuren. Het genie van Mondriaan ligt in zijn vermogen om een ​​perfecte harmonie van contrasterende elementen te creëren die niet alleen evenwicht bereiken, maar ook de dynamische spanning van actieve krachten overbrengen.

Perfecte balans

Elke streek en lijn in dit kunstwerk vertegenwoordigt een perfecte balans van tegengestelde krachten, waardoor een explosie van energie ontstaat die de kijker naar binnen trekt. Het gebruik van pure kleurvlakken, vooral de levendige primaire kleuren rood, blauw en geel, is ronduit van adembenemend. Mondriaans vermogen om deze kleuren te gebruiken op een manier die zowel balans als spanning uitdrukt, getuigt van zijn artistieke bekwaamheid.

Koop een geschilderde reproductie van Mondriaans Compositie in rood blauw en geel.

Het originele schilderij bevindt zich in het Kunstmuseum in Den Haag en is niet te koop. Maar waarom zou je genoegen nemen met een poster als je je interieur mooier kunt maken met een echt olieverfschilderij?

We zijn ervan overtuigd dat je dit gereproduceerde meesterwerk geweldig zult vinden, maar als je niet 100% tevreden bent, bieden we een volledige geld-terug-garantie.


Compositie in rood blauw en geel Mondriaan reproductie

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.