View of Saintes-Maries-de-la-Mer Van Gogh reproduction View of Saintes-Maries-de-la-Mer Van Gogh kroller-muller detail View of Saintes-Maries-de-la-Mer Van Gogh reproduction View of Saintes-Maries-de-la-Mer Van Gogh reproduction detail View of Saintes-Maries-de-la-Mer Van Gogh replica detail
View of Saintes-Maries-de-la-Mer Van Gogh reproduction View of Saintes-Maries-de-la-Mer Van Gogh kroller-muller detail View of Saintes-Maries-de-la-Mer Van Gogh reproduction View of Saintes-Maries-de-la-Mer Van Gogh reproduction detail View of Saintes-Maries-de-la-Mer Van Gogh replica detail
Gezicht op Saintes-Maries-de-la-Mer Van Gogh reproductie, geschilderd in olieverf op doek
0 Review | Review toevoegen
"Ik heb drie doeken meegebracht en ik heb ze geschilderd - twee zeegezichten - een gezicht op het dorp - en wat tekeningen die ik je per post zal sturen als ik morgen terug ben in Arles."

✔ Gratis verzending

1-2 dagen uit voorraad. Anders 5-7 weken.

€ 530,00
€ 470,00
Prijs per schilderij, in beschermende koker.
Aantal: 
Bestellen
 

Gezicht op Saintes-Maries-de-la-Mer geschilderde replica in olieverf op doek

Van Gogh Studio is gevestigd in Amsterdam, vlakbij het Van Gogh museum waar we de originele werken kunnen bestuderen. Onze schilderijen zijn allemaal geschilderd in olieverf op doek door voornamelijk Nederlandse kunstenaars die de techniek van Van Gogh hebben bestudeerd, inclusief penseelstreken, kleurmenging, sfeer en het ritme van het schilderen.

Een paar dagen in het vissersdorp

Tijdens zijn verblijf in Arles eind mei 1888 bezocht Vincent van Gogh Les Saintes-Maries-de-la-Mer aan de Middellandse Zee en raakte gefascineerd door de veranderende kleuren van de zee. Hij bracht een paar dagen door in het vissersdorp en maakte negen tekeningen, twee schilderijen van strandtaferelen en zeegezichten, en een schilderij van het dorp zelf.

Warm licht van de Middellandse Zee

Het schilderij toont rijen lavendel die naar het dorpscentrum met de kerk leiden, en toont de verschillend gekleurde vlakken van de dicht op elkaar gebouwde huizen. Van Gogh gebruikte warme en lichte tinten voor de naar de zon gerichte zijden van de huizen en blauw voor de schaduwzijden.

Het schilderij weerkaatst ook het licht van de Provence, met als dominante kleur het "groenblauw van de witgloeiende lucht''. zoals beschreven door Van Gogh in een van zijn brieven.

Misschien vind je dit leuk om te lezen:

Koop een geschilderde reproductie van Van Goghs Gezicht op Saintes-Maries-de-la-Mer

Waarom zou je genoegen nemen met een poster als je elk interieur mooier kunt maken met een betaalbaar olieverfschilderij? Zo kan het blauw van het schilderij de kleuren in je inrichting versterken.

We zijn er zeker van dat je erg blij zult zijn met deze Van Gogh replica, maar mocht je niet 100% tevreden zijn, dan bieden we een volledige geld-terug-garantie.

Klaar om op te hangen: klein Gezicht op Saintes-Maries-de-la-Mer met Italiaanse lijst uit de 19e eeuw.

small View of Saintes-Maries-de-la-Mer replica with 19th century Italian framekleine Gezicht op Saintes-Maries-de-la-Mer replica met Italiaanse lijst uit de 19e eeuw.


Gezicht op Saintes-Maries-de-la-Mer Van Gogh reproductie

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.