Mountain Landscape behind the Saint-Paul Hospital Van Gogh reproduction framed Mountain Landscape behind the Saint-Paul Hospital Van Gogh replica detail Mountain Landscape behind the Saint-Paul Hospital Van Gogh reproduction Mountain Landscape behind the Saint-Paul Hospital Van Gogh reproduction detail Mountain Landscape behind the Saint-Paul Hospital Van Gogh replica
Mountain Landscape behind the Saint-Paul Hospital Van Gogh reproduction framed Mountain Landscape behind the Saint-Paul Hospital Van Gogh replica detail Mountain Landscape behind the Saint-Paul Hospital Van Gogh reproduction Mountain Landscape behind the Saint-Paul Hospital Van Gogh reproduction detail Mountain Landscape behind the Saint-Paul Hospital Van Gogh replica
Berglandschap achter het Saint-Paul ziekenhuis Van Gogh reproductie, hand-painted in oil on canvas
2 Reviews | Review toevoegen
Na psychische problemen in Arles vertrok Van Gogh naar de inrichting Saint-Paul in Saint-Rémy om te herstellen. In een jaar tijd schilderde hij er 150 meesterwerken, waarna hij naar Auvers-sûr-Oise g

✔ Gratis verzending

1-2 dagen uit voorraad. Anders 5-7 weken.

€ 550,00
€ 490,00
Prijs per schilderij, in beschermende koker.
Aantal: 
Bestellen
 
"The detail and brush strokes are amazing. Thank you!" - Bert

Berglandschap achter het Saint-Paul ziekenhuis geschilderde replica in olieverf op doek

Van Gogh Studio is gevestigd in Amsterdam, vlakbij het Van Gogh museum waar we de originele werken kunnen bestuderen. Onze schilderijen zijn allemaal geschilderd in olieverf op doek door voornamelijk Nederlandse kunstenaars die de techniek van Van Gogh hebben bestudeerd, inclusief penseelstreken, kleurmenging, sfeer en het ritme van het schilderen.

De grenzen van het gesticht

Van Gogh woonde in het gesticht in Saint-Rémy en was gefascineerd door de intrigerend dubbelzinnige ruimte die lag tussen de wijdere buitenwereld en zijn eigen opsluiting. Hij voelde zich constant aangetrokken tot de lage muur die het gesticht omsloot, gretig naar buiten starend om een adembenemende wereld van onderwerpen te ontdekken die erop wachtten om door zijn artistieke oog te worden gevangen.

De Alpilles

De majestueuze heuvelrug die bekend staat als de Alpilles was een bijzondere bron van fascinatie voor hem, versierd met talloze olijfbomen aan hun voeten en af ​​en toe opgeluisterd door de opvallende aanwezigheid van een eenzame cipres. Deze natuurlijke wonderen vormden het perfecte contrast met de zachte golvingen van de heuvels en voegden een gedurfd verticaal element toe dat hun schoonheid alleen maar verder versterkte.

Van Gogh inspireert

Van Goghs artistieke passie werd aangewakkerd door de rauwe schoonheid van de wereld om hem heen, en hij stortte zich met hart en ziel in het vastleggen van elke nuance van het landschap dat hij buiten de muren van het gesticht waarnam. Geen wonder dat zijn kunst ons tot op de dag van vandaag blijft inspireren en boeien.
Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Koop een geschilderde reproductie van Van Goghs Berglandschap achter het Saint-Paul ziekenhuis

Waarom zou je genoegen nemen met een poster als je elk interieur mooier kunt maken met een betaalbaar olieverfschilderij? Zo kan de kleur groen van het schilderij de kleuren in je inrichting versterken.

We zijn er zeker van dat je erg blij zult zijn met deze Van Gogh replica, maar mocht je niet 100% tevreden zijn, dan bieden we een volledige geld-terug-garantie.

Klaar om op te hangen: geschilderde kleine replica van Van Goghs Berglandschap achter het Saint-Paul Ziekenhuis met Lodewijk XVI lijst.

geschilderde kleine replica van Van Goghs Berglandschap achter het Saint-Paul Ziekenhuiskleine replica van Van Goghs Berglandschap achter het Saint-Paul Ziekenhuis met Lodewijk XVI lijst.


Berglandschap achter het Saint-Paul ziekenhuis Van Gogh reproduction

Sorteren op:

Review toevoegen
Bert Pruim - 28-09-2022 20:25

The detail and brush strokes are amazing. Thank you!

Mark and Miriam - 23-08-2022 08:05

We actually visited Saint-Rémy and the asylum. To be in his bedroom and see what he saw was amazing. The Mountain landscape painting is the best souvenir we could wish for. The quallity is stunning!