Ballet Rehaearsal Degas reproduction framed Ballet Rehaearsal Degas reproduction Ballet Rehaearsal Degas reproduction detail detail Ballet Rehaearsal Degas reproduction Ballet Rehaearsal Degas replica
Ballet Rehaearsal Degas reproduction framed Ballet Rehaearsal Degas reproduction Ballet Rehaearsal Degas reproduction detail detail Ballet Rehaearsal Degas reproduction Ballet Rehaearsal Degas replica
Balletrepetitie Degas reproductie, geschilderd in olieverf op doek
1 Review | Review toevoegen
Meer dan de helft van de werken van Degas laten dansers zien, balletdanseressen in het bijzonder. Van Gogh daarentegen was meer een schilder van de natuur. Hij bewonderde de werken van Degas wel zeer.

✔ Gratis verzending

1-2 dagen uit voorraad. Anders 5-7 weken.

€ 550,00
€ 500,00
Prijs per schilderij, in beschermende koker.
Aantal: 
Bestellen
 

Balletrepetitie door Degas reproductie in olieverf op canvas

Van Gogh Studio is gevestigd in Amsterdam en onze collectie bestaat uit olieverfschilderijen op canvas gemaakt door voornamelijk Nederlandse kunstenaars. We hebben de schildertechniek van Van Gogh en andere beroemde schilders uit het verleden eindeloos bestudeerd en we proberen hun penseelstreken, kleurmenging en idee van schilderen zo goed mogelijk te benaderen.

Beweging in zijn kunstwerken

Degas was een buitengewone kunstenaar, wiens meesterschap in tekenen echt uitzonderlijk was! Hij had een griezelig vermogen om beweging in zijn kunstwerken vast te leggen, wat vooral duidelijk is in zijn afbeeldingen van dansers en naakte badende vrouwen. Niet alleen dat, maar hij toonde ook zijn talent in het uitbeelden van renpaarden, jockeys en het maken van verbluffende portretten.

Psychologische complexiteit

Zijn portretten zijn echt opmerkelijk, omdat ze een diepe psychologische complexiteit en een ongelooflijk gevoel van menselijk isolement overbrengen. Met elke streek van zijn penseel slaagde Degas erin om de rauwe emoties van zijn onderwerpen naar voren te brengen, waardoor zijn portretten ongelooflijk boeiend en tot nadenken stemmend werden.

Koop een geschilderde reproductie van Dagas' Balletrepetitie.

Het originele schilderij bevindt zich in het Harvard Art Museums/Fogg Museum en is niet te koop. Maar waarom zou je genoegen nemen met een poster als je je interieur mooier kunt maken met een echt olieverfschilderij?

We zijn ervan overtuigd dat je dit gereproduceerde meesterwerk geweldig zult vinden, maar als je niet 100% tevreden bent, bieden we een volledige geld-terug-garantie.


Balletrepetitie Degas reproductie

Sorteren op:

Review toevoegen
Marcel G - 29-04-2023 20:22

The Ballet Rehearsal painting by Edgar Degas is a true masterpiece that captures the grace and beauty of ballet dancers in a rehearsal setting. The reproduction that I received truly does justice to the original painting, with the colors and details being spot-on.