Dance at the Moulin de la Galette Renoir reproduction Dance at the Moulin de la Galette Renoir reproductie, geschilderd in olieverf op doek
Dance at the Moulin de la Galette Renoir reproduction Dance at the Moulin de la Galette Renoir reproductie, geschilderd in olieverf op doek
Dance at the Moulin de la Galette Renoir reproductie, geschilderd in olieverf op doek
1 Review | Review toevoegen
Dit kleurrijke schilderij werd tentoongesteld in Parijs in 1877. Drie jaar later begon Van Gogh met schilderen en pas vanaf 1886 werden zijn schilderijen beïnvloed door de Parijse impressionisten.

✔ Gratis verzending

1-2 dagen uit voorraad. Anders 5-7 weken.

€ 1.700,00
Prijs per schilderij, in beschermende koker.
Aantal: 
Bestellen
 
"I was so happy to see you started painted other masters as well. I am very happy with my Renoir. It matches great with my Van Goghs. We are thinking of buying a Monet now. Thank you Van Gogh Studio!" - Carla and Carlos

Dance at the Moulin de la Galette door Renoir reproductie in olieverf op canvas

Van Gogh Studio is gevestigd in Amsterdam en onze collectie bestaat uit olieverfschilderijen op canvas gemaakt door voornamelijk Nederlandse kunstenaars. We hebben de schildertechniek van Van Gogh en andere beroemde schilders uit het verleden eindeloos bestudeerd en we proberen hun penseelstreken, kleurmenging en idee van schilderen zo goed mogelijk te benaderen.

Impressionistische beweging

Een van de meest bekende kunstwerken van de impressionistische beweging is de Bal de Moulin de la Galette, die een veelvoorkomend tafereel uitbeeldt van een zondagmiddag doorgebracht in de Moulin de la Galette in de Parijse wijk Montmartre.

Platte cake genaamd galettes

Aan het einde van de 19e eeuw sierden individuen uit de arbeidersklasse zichzelf in kleding en kwamen ze bijeen op deze locatie om te socializen, te dansen, alcoholische dranken te consumeren en tot het einde van de nacht te genieten van een soort platte cake genaamd galettes.

Koop een geschilderde reproductie van Renoirs Dance at the Moulin de la Galette.

Het originele schilderij bevindt zich in het Musée d'Orsay in Parijs en is niet te koop. Maar waarom zou je genoegen nemen met een poster als je je interieur mooier kunt maken met een echt olieverfschilderij?

We zijn ervan overtuigd dat je dit gereproduceerde meesterwerk geweldig zult vinden, maar als je niet 100% tevreden bent, bieden we een volledige geld-terug-garantie.


Onze geschilderde reproductie links en het origineel rechts.

Dans bij de Moulin de la Galette Renoir reproductie

Sorteren op:

Review toevoegen
Carla y Carlos - 03-06-2019 15:05

I was so happy to see you started painted other masters as well. I am very happy with my Renoir. It matches great with my Van Goghs.

We are thinking of buying a Monet now. Thank you Van Gogh Studio! Carla and Carlos