Self Portrait With Grey Felt Hat Van Gogh reproduction Self Portrait With Grey Felt Hat Oil Painting on wall Self Portrait With Grey Felt Hat reproduction detail Self Portrait With Grey Felt Hat Van Gogh replica detail Self Portrait With Grey Felt Hat Van Gogh reproduction Self Portrait With Grey Felt Hat happy customer
Self Portrait With Grey Felt Hat Van Gogh reproduction Self Portrait With Grey Felt Hat Oil Painting on wall Self Portrait With Grey Felt Hat reproduction detail Self Portrait With Grey Felt Hat Van Gogh replica detail Self Portrait With Grey Felt Hat Van Gogh reproduction Self Portrait With Grey Felt Hat happy customer
Zelfportret met Grijze Vilthoed Van Gogh reproductie, geschilderd in olieverf op doek
2 Reviews | Review toevoegen
Van Gogh schreef aan zijn zus Willemien: "Ik zou zo graag portretten maken die over een eeuw voor de mensen die dan leven als het ware openbaringen zijn."

✔ Gratis verzending

1-2 dagen uit voorraad. Anders 5-7 weken.

€ 525,00
€ 460,00
Prijs per schilderij, in beschermende koker.
Aantal: 
Bestellen
 

"IT IS FANTASTIC!!!!! It is unbelievable! Wonderful! - Paolo"

Zelfportret met grijze vilthoed geschilderde replica in olieverf op doek

Van Gogh Studio is gevestigd in Amsterdam, vlakbij het Van Gogh museum waar we de originele werken kunnen bestuderen. Onze schilderijen zijn allemaal geschilderd in olieverf op doek door voornamelijk Nederlandse kunstenaars die de techniek van Van Gogh hebben bestudeerd, inclusief penseelstreken, kleurmenging, sfeer en het ritme van het schilderen.

Van Gogh geïnspireerd door het pointillisme

Dit portret is geschilderd in Parijs waar hij destijds met zijn broer Theo woonde. Het is duidelijk dat Van Gogh pointillisme had bestudeerd en zijn eigen unieke manier vond om het uit te drukken. Op de achtergrond bracht hij korte verfstroken naast elkaar aan in verschillende richtingen, het resultaat is een cirkelvormige halo die de vorm van het hoofd volgt.

Complementaire kleuren

Van Gogh staat bekend om zijn experimentele kleurgebruik. Hij was een kunstenaar die een revolutie teweegbracht in wat kleur in een schilderij kon doen en hoe het de kijker kon beïnvloeden. Een van de manieren waarop hij kleuren zou gebruiken, is door twee complementaire kleuren naast elkaar te gebruiken om delen van het schilderij te intensiveren.

Dit portret is daar een goed voorbeeld van, met lange penseelstreken plaatste hij blauw en oranje door elkaar in de kleding en achtergrond, en rood en groen in de baard en ogen. Het resultaat is een betoverend portret dat met zijn pure energie de aandacht vasthoudt.

Zelfportret met grijze vilthoed in het Van Gogh Museum

Het schilderij wordt elke dag door duizenden mensen gezien in het Van Gogh Museum in Amsterdam, de thuisbasis van veel van zijn beroemde werken en de grootste collectie Van Gogh schilderijen ter wereld onder één dak.

Misschien vind je dit leuk om te lezen:

Koop een geschilderde reproductie van Van Goghs Zelfportret met grijze Vilthoed

Waarom zou je genoegen nemen met een poster als je elk interieur mooier kunt maken met een betaalbaar olieverfschilderij? Zo kan de kleur blauw van het schilderij de kleuren in je inrichting versterken.

We zijn er zeker van dat je erg blij zult zijn met deze Van Gogh replica, maar mocht je niet 100% tevreden zijn, dan bieden we een volledige geld-terug-garantie.


Zelfportret met Grijze Vilthoed

Sorteren op:

Review toevoegen
Leo - 08-01-2019 17:21

This was the second painting I ordered with Erik and just like the first one, it is an amazing copy of the original. The ordering process was again very smooth and within 2 days it was delivered to my door. Top notch customer service and superb quality. I don’t know what more one can ask for. I definitely recommend Van Gogh Studio.

Paolo - 29-05-2017 19:29

Hi Erik,

IT IS FANTASTIC!!!!!
It is unbelievable! Wonderful!

Kind regards,

Paolo