Crab on Its Back Van Gogh reproduction Van Gogh Studio gallery crab on its back Interior with Crab on Its Back Oil Paiting Reproduction Crab on Its Back Oil Paiting Replica detail Crab on Its Back Oil Paiting Reproduction detail Interior with Crab on Its Back Oil Paiting Replica framed
Crab on Its Back Van Gogh reproduction Van Gogh Studio gallery crab on its back Interior with Crab on Its Back Oil Paiting Reproduction Crab on Its Back Oil Paiting Replica detail Crab on Its Back Oil Paiting Reproduction detail Interior with Crab on Its Back Oil Paiting Replica framed
Krab op z'n Rug Van Gogh reproductie, 1889
3 Reviews | Review toevoegen
Geïnspireerd door Japanse houtsneden en de onderwerpen die er op voorkwamen, schilderde Van Gogh deze krab op z'n rug. Er is ook een versie met twee krabben, waarvan een op z'n rug.

✔ Gratis verzending

1-2 dagen uit voorraad. Anders 5-7 weken.

€ 550,00
€ 490,00
Prijs per schilderij, in beschermende koker.
Aantal: 
Bestellen
 

"Thank you very much Erik. I hung my crab in the kitchen and it looks great. Very impressed with the brushstrokes. Just like Van Gogh's painting I saw in the Van Gogh Museum." - Matt Diemens

Krab op z'n Rug geschilderde replica in olieverf op doek

Van Gogh Studio is gevestigd in Amsterdam, vlakbij het Van Gogh museum waar we de originele werken kunnen bestuderen. Onze schilderijen zijn allemaal geschilderd in olieverf op doek door voornamelijk Nederlandse kunstenaars die de techniek van Van Gogh hebben bestudeerd, inclusief penseelstreken, kleurmenging, sfeer en het ritme van het schilderen.

Technieken

Er worden complementaire kleuren gebruikt om het beeld te schetsen. Er zijn passages van grote delicatesse en dan zijn er gebieden met weelderige dikke verf. Het is een bescheiden object dat je elke dag tegenkomt; maar het schilderij heeft het echt getransformeerd in iets monumentaals.

Inspiratie

Van Gogh liet zich waarschijnlijk inspireren door een Japanse prent van een krab die hij zag in Le Japon Artistique, een tijdschrift dat hem in september 1888 door zijn broer Theo van Gogh werd toegestuurd.

Het was waarschijnlijk een van die dagen dat Vincent door slecht weer niet naar buiten kon om te schilderen. Toch had hij een brandend verlangen om elke dag iets te schilderen. Er is nog een schilderij dat hij in 1889 maakte met twee krabben. Een van hen ligt op zijn rug.

Koop een geschilderde reproductie van Van Goghs Krab op zijn Rug

Waarom zou je genoegen nemen met een poster als je elk interieur mooier kunt maken met een betaalbaar olieverfschilderij? Zo kan de kleur rood van het schilderij de kleuren in je inrichting versterken.

We zijn er zeker van dat je erg blij zult zijn met deze Van Gogh replica, maar mocht je niet 100% tevreden zijn, dan bieden we een volledige geld-terug-garantie..


Krab op z'n Rug

Sorteren op:

Review toevoegen
Martijn van den B. - 19-11-2019 08:37

My Crab on its Back is the finishing touch in my kitchen. I love art and food. What a combination Vincent! Martijn

Ludovic Thiriez. - 11-02-2019 14:49

Eric, I am very satisfied with the quality of work on my painting and i will for sure recommend your service. Ludovic Thiriez.

Matt Diemens - 27-07-2018 18:13

Thank you very much Erik. I hung my crab in the kitchen and it looks great. Very impressed with the brushstrokes. Just like Van Gogh's painting I saw in the Van Gogh Museum.