Irises detail framed Van Gogh reproduction, hand-painted in oil on canvas Irises detail framed Van Gogh replica
Irises detail framed Van Gogh reproduction, hand-painted in oil on canvas Irises detail framed Van Gogh replica
Irissen detail ingelijste Van Gogh reproductie, geschilderd in olieverf op doek
0 Review | Review toevoegen
"Nu moet ik je ook vertellen dat de Independents tentoonstelling open is en dat daarin je twee schilderijen staan, 'De Irissen' en de Sterrennacht." - Theo aan Vincent

โœ” Gratis verzending

1-3 dagen

โ‚ฌย 375,00
Prijs per Ingelijst schilderij
Aantal: 
Bestellen
 
Het magnifieke meesterwerk van Vincent van Gogh, "Irissen," werd onmiskenbaar beïnvloed door de boeiende Japanse ukiyo-e houtsneden, die een onuitwisbare stempel drukten op zijn artistieke visie. Het schilderij pulseert met levendige energie en is een buitengewone weergave van zijn artistieke bekwaamheid.

De overeenkomsten tussen "Irissen" en ukiyo-e prints zijn opvallend. Van Gogh gebruikt gedurfde en uitgesproken contouren, waarmee hij op gewaagde wijze de essentie van het onderwerp vastlegt. Hij omarmt onbevreesd onconventionele hoeken en biedt kijkers close-upbeelden die hen onderdompelen in de fijne kneepjes van de irissen. Het gebruik van vlakke, ongemoduleerde kleuren voegt een betoverende kwaliteit toe en daagt de traditionele noties van licht en schaduw uit. Het resultaat is een compositie die barst van zachtheid en uitstraling, bruist van leven en verstoken van tragiek.
Te midden van dit adembenemende vertoon trekt Van Goghs keuze om een โ€‹โ€‹enkele witte bloem te schilderen onze aandacht. Dit fascinerende detail nodigt uit tot speculatie en verwondering. Zou het een symbool van de kunstenaar zelf kunnen zijn, een weerspiegeling van zijn unieke en raadselachtige persoonlijkheid? Onze reproductie benadrukt met ongebreideld enthousiasme dit intrigerende element en moedigt kijkers aan om in de diepten van de betekenis ervan te duiken en de mysteries die het bevat te ontrafelen.

Lijst formaat: 23,5 x 28,7 cm
Schilderij formaat: 11 x 16,2 cm

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.